kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
άνοιξα φουντούνι θα γίνει ζημιάξυπνησες ρε βατραχομουρη
*τι ήταν αυτό πιο πάνω με το cern
άνοιξα φουντούνι θα γίνει ζημιάξυπνησες ρε βατραχομουρη
ρε μλκ πληρωνεσεάνοιξα φουντούνι θα γίνει ζημιά
*τι ήταν αυτό πιο πάνω με το cern
λοιπον για να δειτε ποσο λαρτζ ειμαστε εμεις οι θεσσαλοι μεγαλογαιοκτημονες και τσιφλικαδες τσελιγκες
και πως κανουμε τα κονε
ρυθμακι στις αρχες μαρτη θα κατοικοεδρευω σε γνωστο εξαστερο χοτελι της θεσσαλονικης παρεα με την συνοδεια μου αποτελουμενη απο αλλους μεγαλοτσιφλικαδες που θα χουμε ερθει σε ενα συνεδριο φυτικης και ζωικης παραγωγης να μελετησουμε εναλλακτικες καλλιεργειες
ερχεσαι στο δωματιο μου για μια βραδυα οπως σου ζητησα και παιρνεις ενα πεντακοσιαρικο για ενα ολλ ναιτ λονγκ σεξ ;)
συνεννοηση με πμ
ρε μλκ πληρωνεσε
αντεχω εχω κανει και τεστ κοπωσεως τον πουτσο μουΘα αντεξεις ολλ ναιτ ρε η θα μου μεινεις κ δεν θα ξερω τι θα κανω?????
αντεχω εχω κανει και τεστ κοπωσεως τον πουτσο μου
για να δεις ποσο βλακες ειστε οι τυροβλαχοιλοιπον για να δειτε ποσο λαρτζ ειμαστε εμεις οι θεσσαλοι μεγαλογαιοκτημονες και τσιφλικαδες τσελιγκες
και πως κανουμε τα κονε
ρυθμακι στις αρχες μαρτη θα κατοικοεδρευω σε γνωστο εξαστερο χοτελι της θεσσαλονικης παρεα με την συνοδεια μου αποτελουμενη απο αλλους μεγαλοτσιφλικαδες που θα χουμε ερθει σε ενα συνεδριο φυτικης και ζωικης παραγωγης να μελετησουμε εναλλακτικες καλλιεργειες
ερχεσαι στο δωματιο μου για μια βραδυα οπως σου ζητησα και παιρνεις ενα πεντακοσιαρικο για ενα ολλ ναιτ λονγκ σεξ ;)
συνεννοηση με πμ
Μια φορα ....εσυ τα λεφτα σου θα τα παρειsΘα αντεξεις ολλ ναιτ ρε η θα μου μεινεις κ δεν θα ξερω τι θα κανω?????
εισαι λιγο γυφτος ρε μαν.....για να δεις ποσο βλακες ειστε οι τυροβλαχοι
και ποσο λαρτζ ειμαστε οι αθηναιοι θα ανεβω σολουν και θα κλεισω ενα δυημερο δωματιο στο royal hotel
συνοδεια αχρηστη δε θα εχω και θα την ξεκωλιασω δυο μερες διχως να παρει φραγκο
αντεχω εχω κανει και τεστ κοπωσεως στον κωλο μου
μην ακουσεις για πουτσα να πεταχτειςτο καβλί ρε μαν το καβλί
εγω ομως θα παρω και κωλαρακιεισαι λιγο γυφτος ρε μαν.....
πληρωνεσεο reactor ξέρουμε τίνος κλώνος είναι?
περα απο την πλακα κανενος απο το 9 γραμενος με ποστ σε οτι ναι κ βρισιδια μονο στο παιχτουρα κ λιγο στον λακη δεν μοιαζω κ πολυ για κλωνοςο reactor ξέρουμε τίνος κλώνος είναι?
περα απο την πλακα κανενος απο το 9 γραμενος με ποστ σε οτι ναι κ βρισιδια μονο στο παιχτουρα κ λιγο στον λακη δεν μοιαζω κ πολυ για κλωνος
αλλα παντως το ψωλακι του παιχτουρα ειναι τοσο μικρο που ακομα και τα μικροβια γελουν μαζι του
ρε μαν οι πολλαπλές παραθέσεις είναι ξεπερασμένες
μην ακουσεις για πουτσα να πεταχτεις
εγω ομως θα παρω και κωλαρακι
πληρωνεσε
τετοια να μου λες να καυλωνω........μεγαλογαιοκτημονα ακομα καλυτερα
Θα αντεξεις ολλ ναιτ ρε η θα μου μεινεις κ δεν θα ξερω τι θα κανω?????