Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
θελω να δω αν θα το βρει ο βατραχος

-ποιος βατραχος?

-Ο πράσινος βάτραχος.

-Ο πράσινος βάτραχος?

-ναι.Ο πράσινος βάτραχος.

-εννοεις ο πράσινος βάτραχος,ο φιλος του κοκκινου πουτσοκεφαλου που ποσταρει στο αρλεκιν θρεντ ολη μερα και κοιταει τη ζωη απ το παραθυρο?

-ναι.εννοω αυτον ακριβως το βατραχο,που ειναι πρασινος,ειναι φιλος του πουτσοκεφαλου και κοιταει τη ζωη απ το παραθυρο.

-ειμαι σοκαρισμενος.δε μπορω να πιστεψω οτι αυτος ο πράσινος βάτραχος,περιμενεις να απαντησει σωστα ποιο γυναικειο μελος θα μπορουσε να εχει κανει το προηγουμενο ποστ

:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: 

αντιγονέιτορ :coffee:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

touf8 Πριν από 1 μήνας
kala na pathete malakes vromokagoures..enas tetoios poutanasgios me xtipise kai mena me th mixani mou kai eimouna 2 mines krevati..OTAN DEN EXEIS ARXIDIA NA EPIDEIKSEIS GIATI EISAI MIKROTSOUTSOUNOS TETOIES KAGOURIES KANEIS GIA NA TRAVIKSEIS THN PROSOXH..EXOUME GEMISEI SUMACHER ME FTIAGMENOUS KOUVADES POU EINAI APLA EPIKINDINOI KAI TO MONO POU KANOUN KALA EINAI NA SPANE POUTSES...KAI ME TERMA PAOLA PANTA MESA ETSI..?!?!GAMIMENOI INDIANOI

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
το βαζω εδω για να μπει hall of fame

Username = axaxouxas

Pass= koukouroukou

2,500 ληφθεντα πμ και αλλα τοσα σταλμενα σβηστηκαν
Το νικ πλεον ειναι στην στην διαθεση οποιου το θελει ........
η μπορει να διαγραφτει αμεσα απο καποιον μοντ

Σε μια ωρα θα αποσυνδεθω και θα ειναι στην διαθεση οποιου θελει το νικ ....

Αντιο σε ολους ....
Δεν θα φτιαξω αλλους κλωνους ... μην βριζετε αδικα οσους μπαινουν πλεον

Απλα τελειωσα πλεον με τους ιστοτοπους σε μια γενικη εννοια
Να εισαστε ολοι καλα και να περνατε οσο καλυτερα γινεται....

Αυτα και αντιο !!!!!!!!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
O Κοσμάς δεν άντεξε και έσκασε
angry-004.gif

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

σκάει τηλέφωνο προηγουμένως στο σταθερό με απόκρυψη, λέω δε γαμιέται, το σηκώνω, μια γυναίκα μεσήλιξ μου λέει ότι είναι από την ΑΛΚΟ και κάνει δημοσκόπηση

ξαναλέω, δε γαμιέται, της λέω πάμε

άρχισε να μου κάνει ερωτήσεις πολιτικού περιεχομένου, για την λίστα λανγκάρντ και τις παραπομπές κτλ, για τον Δένδια, για τους πολιτικούς αρχηγούς κτλ,

δεν άφησα να φανεί η πολιτική μου ταυτότητα αν και δεν απάντησα ψέματα σε κάτι

στις τελευταίες ερωτήσεις με ρώτησε τι ψήφισα στις προηγούμενες, της λέω δεν απαντώ, τι θα ψηφίσω στις επόμενες τις λέω δεν απαντώ, κολλάει λίγο, της λέω όχι κάποιο από αυτά που είναι στην βουλή, με ρωτάει ηλικία της απαντάω και στο τέλος κάνει την εξής μαγική ερώτηση:

ποιό είναι το μικρό σας όνομα? :huh: :huh: :huh:

της λέω ότι δεν νομίζω πως τους αφορά και με καληνύχτησε ευγενικά :P

βασικά από την αρχή κάτι δεν μου 'κατσε καλά με την τύπισσα, έχω απαντήσει και άλλες φορές σε δημοσκοπήσεις αλλά αυτό το τηλεφώνημα δεν ακουγόταν ότι γίνεται μέσα από τέτοιους χώρους δηλ. τηλεφωνικό κέντρο, πολύ ερασιτεχνική μου φάνηκε η όλη φάση

το μικρό μου όνομα τι διάολο το ήθελαν? :think:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
ετοιμασου να μπουν οι ρουμανοι τωρα που θα κοιμηθεις να στα παρουν ολα κ να σου βιασουν τον αφαλο

σε εχουν στο στοχαστρο

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
[move]o Νωντισμος κατεστρεψε το τσατ  :2on1: :2on1: :2on1:[/move]

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
σκάει τηλέφωνο προηγουμένως στο σταθερό με απόκρυψη, λέω δε γαμιέται, το σηκώνω, μια γυναίκα μεσήλιξ μου λέει ότι είναι από την ΑΛΚΟ και κάνει δημοσκόπηση

ξαναλέω, δε γαμιέται, της λέω πάμε

άρχισε να μου κάνει ερωτήσεις πολιτικού περιεχομένου, για την λίστα λανγκάρντ και τις παραπομπές κτλ, για τον Δένδια, για τους πολιτικούς αρχηγούς κτλ,

δεν άφησα να φανεί η πολιτική μου ταυτότητα αν και δεν απάντησα ψέματα σε κάτι

στις τελευταίες ερωτήσεις με ρώτησε τι ψήφισα στις προηγούμενες, της λέω δεν απαντώ, τι θα ψηφίσω στις επόμενες τις λέω δεν απαντώ, κολλάει λίγο, της λέω όχι κάποιο από αυτά που είναι στην βουλή, με ρωτάει ηλικία της απαντάω και στο τέλος κάνει την εξής μαγική ερώτηση:

ποιό είναι το μικρό σας όνομα? :huh: :huh: :huh:

της λέω ότι δεν νομίζω πως τους αφορά και με καληνύχτησε ευγενικά :P

βασικά από την αρχή κάτι δεν μου 'κατσε καλά με την τύπισσα, έχω απαντήσει και άλλες φορές σε δημοσκοπήσεις αλλά αυτό το τηλεφώνημα δεν ακουγόταν ότι γίνεται μέσα από τέτοιους χώρους δηλ. τηλεφωνικό κέντρο, πολύ ερασιτεχνική μου φάνηκε η όλη φάση

το μικρό μου όνομα τι διάολο το ήθελαν? :think:

images

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

εγώ νομίζω ότι έπαιξε φακέλωμα :sunglasses:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

και τώρα που τα γράφω εδώ μέσα μαλακία κάνω γιατί αν το φακέλωμα πήγε να γίνει από ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ τότε πολύ πιθανό να με έχουν διασταυρώσει με το νικ μου εδώ μέσα και με όσα έχω γράψει στα πολιτικά :uglystupid:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
και τώρα που τα γράφω εδώ μέσα μαλακία κάνω γιατί αν το φακέλωμα πήγε να γίνει από ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ τότε πολύ πιθανό να με έχουν διασταυρώσει με το νικ μου εδώ μέσα και με όσα έχω γράψει στα πολιτικά :uglystupid:
kotopoulo-petaloyda.jpg
Γύρνα και λίγο.......άρπαξες.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Mηνεs περιμεναν αυτην την ευκαιρια "κρεμασμενοι" σ ενα ακουστικο , η σ ενα sms σου, η σ ενα κειμενο σου.....Η αληθεια ειναι , οτι τουλαχιστον γραψανε καποιεs υπερωριεs με σενα...Αντε τωρα να τουs ξανατυχει τετοιο λαβρακι....Πλησιαζει και ο Μαρτηs, βλεπειs .... με δυο τριημερα....Μονο στον βασικο θα μεινουν....
Λοιπον , σκισε ολεs τιs καρτεs σου, πετα το πορτοφολι ,την ταυτοτητα....παρε ξυραφακια , οδοντοκρεμα και φυγε .......Μεχρι να ερθει η ομαδα με το βαν....προλαβαινειs.. :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
Mηνεs περιμεναν αυτην την ευκαιρια "κρεμασμενοι" σ ενα ακουστικο , η σ ενα sms σου, η σ ενα κειμενο σου.....Η αληθεια ειναι , οτι τουλαχιστον γραψανε καποιεs υπερωριεs με σενα...Αντε τωρα να τουs ξανατυχει τετοιο λαβρακι....Πλησιαζει και ο Μαρτηs, βλεπειs .... με δυο τριημερα....Μονο στον βασικο θα μεινουν....
Λοιπον , σκισε ολεs τιs καρτεs σου, πετα το πορτοφολι ,την ταυτοτητα....παρε ξυραφακια , οδοντοκρεμα και φυγε .......Μεχρι να ερθει η ομαδα με το βαν....προλαβαινειs.. :grin:
Oχι κύριε.
Καλύτερα να κάνει μια ολοκληρωτική αλλαγή------------->
5(5).jpg
 [/URL] :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom