TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
;)το χεις καψει χοντρε...
;)το χεις καψει χοντρε...
θελω να δω αν θα το βρει ο βατραχος
-ποιος βατραχος?
-Ο πράσινος βάτραχος.
-Ο πράσινος βάτραχος?
-ναι.Ο πράσινος βάτραχος.
-εννοεις ο πράσινος βάτραχος,ο φιλος του κοκκινου πουτσοκεφαλου που ποσταρει στο αρλεκιν θρεντ ολη μερα και κοιταει τη ζωη απ το παραθυρο?
-ναι.εννοω αυτον ακριβως το βατραχο,που ειναι πρασινος,ειναι φιλος του πουτσοκεφαλου και κοιταει τη ζωη απ το παραθυρο.
-ειμαι σοκαρισμενος.δε μπορω να πιστεψω οτι αυτος ο πράσινος βάτραχος,περιμενεις να απαντησει σωστα ποιο γυναικειο μελος θα μπορουσε να εχει κανει το προηγουμενο ποστ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Username = axaxouxas
Pass= koukouroukou
2,500 ληφθεντα πμ και αλλα τοσα σταλμενα σβηστηκαν
Το νικ πλεον ειναι στην στην διαθεση οποιου το θελει ........
η μπορει να διαγραφτει αμεσα απο καποιον μοντ
Σε μια ωρα θα αποσυνδεθω και θα ειναι στην διαθεση οποιου θελει το νικ ....
Αντιο σε ολους ....
Δεν θα φτιαξω αλλους κλωνους ... μην βριζετε αδικα οσους μπαινουν πλεον
Απλα τελειωσα πλεον με τους ιστοτοπους σε μια γενικη εννοια
Να εισαστε ολοι καλα και να περνατε οσο καλυτερα γινεται....
Αυτα και αντιο !!!!!!!!
Λεs?.......επειδη τουπα να βαλει δλδ λιγο ξυδακι στιs φακιεs???Μπαααα δεν νομιζωO Κοσμάς δεν άντεξε και έσκασε![]()
σκάει τηλέφωνο προηγουμένως στο σταθερό με απόκρυψη, λέω δε γαμιέται, το σηκώνω, μια γυναίκα μεσήλιξ μου λέει ότι είναι από την ΑΛΚΟ και κάνει δημοσκόπηση
ξαναλέω, δε γαμιέται, της λέω πάμε
άρχισε να μου κάνει ερωτήσεις πολιτικού περιεχομένου, για την λίστα λανγκάρντ και τις παραπομπές κτλ, για τον Δένδια, για τους πολιτικούς αρχηγούς κτλ,
δεν άφησα να φανεί η πολιτική μου ταυτότητα αν και δεν απάντησα ψέματα σε κάτι
στις τελευταίες ερωτήσεις με ρώτησε τι ψήφισα στις προηγούμενες, της λέω δεν απαντώ, τι θα ψηφίσω στις επόμενες τις λέω δεν απαντώ, κολλάει λίγο, της λέω όχι κάποιο από αυτά που είναι στην βουλή, με ρωτάει ηλικία της απαντάω και στο τέλος κάνει την εξής μαγική ερώτηση:
ποιό είναι το μικρό σας όνομα?![]()
![]()
της λέω ότι δεν νομίζω πως τους αφορά και με καληνύχτησε ευγενικά
βασικά από την αρχή κάτι δεν μου 'κατσε καλά με την τύπισσα, έχω απαντήσει και άλλες φορές σε δημοσκοπήσεις αλλά αυτό το τηλεφώνημα δεν ακουγόταν ότι γίνεται μέσα από τέτοιους χώρους δηλ. τηλεφωνικό κέντρο, πολύ ερασιτεχνική μου φάνηκε η όλη φάση
το μικρό μου όνομα τι διάολο το ήθελαν?![]()
εγώ νομίζω ότι έπαιξε φακέλωμα![]()
2 πμεγώ νομίζω ότι έπαιξε φακέλωμα![]()
και τώρα που τα γράφω εδώ μέσα μαλακία κάνω γιατί αν το φακέλωμα πήγε να γίνει από ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ τότε πολύ πιθανό να με έχουν διασταυρώσει με το νικ μου εδώ μέσα και με όσα έχω γράψει στα πολιτικά![]()
Mηνεs περιμεναν αυτην την ευκαιρια "κρεμασμενοι" σ ενα ακουστικο , η σ ενα sms σου, η σ ενα κειμενο σου.....Η αληθεια ειναι , οτι τουλαχιστον γραψανε καποιεs υπερωριεs με σενα...Αντε τωρα να τουs ξανατυχει τετοιο λαβρακι....Πλησιαζει και ο Μαρτηs, βλεπειs .... με δυο τριημερα....Μονο στον βασικο θα μεινουν....και τώρα που τα γράφω εδώ μέσα μαλακία κάνω γιατί αν το φακέλωμα πήγε να γίνει από ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ τότε πολύ πιθανό να με έχουν διασταυρώσει με το νικ μου εδώ μέσα και με όσα έχω γράψει στα πολιτικά![]()
Oχι κύριε.Mηνεs περιμεναν αυτην την ευκαιρια "κρεμασμενοι" σ ενα ακουστικο , η σ ενα sms σου, η σ ενα κειμενο σου.....Η αληθεια ειναι , οτι τουλαχιστον γραψανε καποιεs υπερωριεs με σενα...Αντε τωρα να τουs ξανατυχει τετοιο λαβρακι....Πλησιαζει και ο Μαρτηs, βλεπειs .... με δυο τριημερα....Μονο στον βασικο θα μεινουν....
Λοιπον , σκισε ολεs τιs καρτεs σου, πετα το πορτοφολι ,την ταυτοτητα....παρε ξυραφακια , οδοντοκρεμα και φυγε .......Μεχρι να ερθει η ομαδα με το βαν....προλαβαινειs..![]()