δεν μου αρέσουν *P από πού τους κονόμησες![]()
είσαι τρελός ρε;;;;;;; τρελαίνομαι για λαχανοντολμάδες, ντολμαδάκια !!! γαμάνε, αν ξέρει να τα φτιάξει! γγτ εγώ δεν σκαμπάζω από τέτοια >
δεν μου αρέσουν *P από πού τους κονόμησες![]()
αυτα ειναι τραγουδια γαμω το στανιω μου τιεστο βαν μπιουρεν κ μαλακιες
δεν έχω δοκιμάσει ποτέ γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν θα μ'αρέσουνείσαι τρελός ρε;;;;;;; τρελαίνομαι για λαχανοντολμάδες, ντολμαδάκια !!! γαμάνε, αν ξέρει να τα φτιάξει! γγτ εγώ δεν σκαμπάζω από τέτοια >![]()
δεν έχω δοκιμάσει ποτέ γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν θα μ'αρέσουν![]()
λάχανο ή κλιματόφυλλο, ρύζι, λεμόνι, λάδι, άντε και κιμά μερικές φορές, αυτά δεν είναι τα υλικά τους;ela re..prokatalhpseis, ektos an den trws genikotera kapoio/a apo ta sustatika ths suntaghs, tote ok! :'(
Εγώ αυτό το 'χα με το κουνουπίδι, μέχρι που δοκίμασα και σιγουρεύτηκα
λάχανο ή κλιματόφυλλο, ρύζι, λεμόνι, λάδι, άντε και κιμά μερικές φορές, αυτά δεν είναι τα υλικά τους;![]()
δεν μου αρέσουν τα πολλά μπαχαρικά πχ στα κοκκινιστά ούτε κανέλες, ούτε μπαχάρι, ούτε θυμάρι, ούτε τίποτα ανάλογο, μόνο κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό, ντομάτα και κανά σκόρδο κατ'επιλογήν, σβήσιμο με κράσο, στον κιμά πετάς και ένα γαρύφαλλο και ως εκεί, ούτε δάφνες και μαλακίεςπάνω κάτω, ναι, παίζουν τώρα και τα μπαχαρικά..έχεις αλλεργία/δεν τρως κάτι από αυτά; >![]()
δεν μου αρέσουν τα πολλά μπαχαρικά πχ στα κοκκινιστά ούτε κανέλες, ούτε μπαχάρι, ούτε θυμάρι, ούτε τίποτα ανάλογο, μόνο κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό, ντομάτα και κανά σκόρδο κατ'επιλογήν, σβήσιμο με κράσο, στον κιμά πετάς και ένα γαρύφαλλο και ως εκεί, ούτε δάφνες και μαλακίες![]()
Στιs φακιεs δεν βαζειs δαφνη?δεν μου αρέσουν τα πολλά μπαχαρικά πχ στα κοκκινιστά ούτε κανέλες, ούτε μπαχάρι, ούτε θυμάρι, ούτε τίποτα ανάλογο, μόνο κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό, ντομάτα και κανά σκόρδο κατ'επιλογήν, σβήσιμο με κράσο, στον κιμά πετάς και ένα γαρύφαλλο και ως εκεί, ούτε δάφνες και μαλακίες![]()
παραδίπλαπου χαθηκες εσυ?
για κοκκινιστό κρέας μιλούσα, στις φακές βάζω δάφνη και λίγη ρίγανη αλλά δεν βάζω καθόλου ξύδι *PΣτιs φακιεs δεν βαζειs δαφνη?
Ριγανη??? Σκορδακι βαλε και....θαυμα φαγητο θα γινει....Φανταζομαι οτι ουτε στην σαλατα βαζειs ξυδι......Και μαλλον δεν θα σ αρεσει το ξυδατο χταποδι ε?παραδίπλα
για κοκκινιστό κρέας μιλούσα, στις φακές βάζω δάφνη και λίγη ρίγανη αλλά δεν βάζω καθόλου ξύδι *P
ε και σκόρδο εννοείται, αλλά και λίγη ρίγανη κάνει διαφοράΡιγανη??? Σκορδακι βαλε και....θαυμα φαγητο θα γινει....Φανταζομαι οτι ουτε στην σαλατα βαζειs ξυδι......Και μαλλον δεν θα σ αρεσει το ξυδατο χταποδι ε?
ε και σκόρδο εννοείται, αλλά και λίγη ρίγανη κάνει διαφοράξύδι στην μαρουλοσαλάτα ναι, χταπόδι και λοιπά μαλάκια, όχι, με ξύδι ή χωρίς :S
πού την θυμήθηκες την μούμια, κάπου την πέτυχα πριν κανά μήνα σε μικρό κανάλι να μαγειρεύει με αυτό το γκρέμλιν την κόρη τηςμας τα πρηξες βεφα