baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.911
- Πόντοι
- 6.035
θες να γνωριστουμε
θες να γνωριστουμεμπαρε, ακουγεται στην πιατσα οτι ο μποζ ειναι εγγυος![]()
οι νωντοτυποι δε γαμανε στρακια μαν, παντως εισαι πιο φερεγγυος απο αυτον για τον οποιο δε μιλαμε, για να εμφανιστεις σε νωντοτσαρκα ;)θες να γνωριστουμε![]()
εγω συνοδευομαι παντα απο τον μποςοι νωντοτυποι δε γαμανε στρακια μαν, παντως εισαι πιο φερεγγυος απο αυτον για τον οποιο δε μιλαμε, για να εμφανιστεις σε νωντοτσαρκα ;)
εγω συνοδευομαι παντα απο τον μπος
αλλα πλεον δε παιρνω ορκο οτι θα τη βγαλετε καθαρη
μεγαλωσε αποτομα ο μπεμπης μου![]()
Κοσνικιε σου θυμίζει κατι αυτόBic-bic
Είναι το επιδερμικό άγγιγμα στο χέρι μιας α-καπέλο με τρικ-τρικ. Είναι σύνηθες φαινόμενο στις αστικές συγκοινωνίες σε ώρες αιχμής. Η ηδονή μεγιστοποιείται, όταν το χέρι της α-καπέλο είναι στριμωγμένο ανάμεσα στο δικό μου και στο χέρι ενός αράπη. Είναι σα να κάνουμε παρτούζα.
κοιμαστε και μαζι?εγω συνοδευομαι παντα απο τον μπος
έχω κάνει άφθονα bic-bicΚοσνικιε σου θυμίζει κατι αυτό![]()
![]()
![]()
ρε μλκ θα τον κατεβασω καμια μερα μεταξι αλλα θελω να πετυχω το σταματακηκοιμαστε και μαζι?
ποιος κανει τον αντρα?![]()
με είχε κυνηγήσει μικρός ένα σκυλί μαζί με φίλο μου, ο άλλος ήταν από τους 2 πιο γρήγορους στο σχολείο, τελικά μαζί κόψαμε το νήμαεσενα σε θελω πρωτο
να δω ποσο τρεχεις![]()
ελα κουστουμαρισμενος να σε αρπαξει απο τη γραβαταμε είχε κυνηγήσει μικρός ένα σκυλί μαζί με φίλο μου, ο άλλος ήταν από τους 2 πιο γρήγορους στο σχολείο, τελικά μαζί κόψαμε το νήμα![]()