baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.919
- Πόντοι
- 6.035
πολυ ρομποτικοι τυπεΑυτο τα σπαει...
πολυ ρομποτικοι τυπεhttp://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emo/futurama/bender-dance.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Αυτοι με εκαναν να αγαπησω το συνθι και να αρχιζω να μαθαινω μονος μου... :headbang3:
Ο χορος ο τρελος ειναι με τη χοντρη στη δεξιωση, στη ταινια "Το Ψωνιο".
Ο χορος ο τρελος ειναι με τη χοντρη στη δεξιωση, στη ταινια "Το Ψωνιο".
Τυπε παρε βιδεακι μου. Αυτοδιδακτος στο συνθαισαηζερ, αλλα δεν ειμαι ακομα καλος...
ο συνδυασμος πυτζαμουλα παντιφλιτσα τι σου λεει? ;)ωραιος μαν κ ασορτι φορμα-πυτζαμα πανω κατω
Ρε τυπε, ακομα παισευομαι με το χρησμο της Νωντοσφιγγας...ακουω κατι κακαρισματα παλι απο την προηγουμενη σελιδα....δεν παω να δω μη πατησω τις κουτσουλιες της κοταρας του σαϊτ![]()
"ειμαι κοτα για τους μονους τυπους που ασχολουνται μαζι μου "
σε ποιο κοτοπουλο,γνωστο για τις ομοφυλοτραβελοφιλικες του τασεις,[size=15pt]πρωην μελος[/size] του μπου,ανηκει η παραπανω υπογραφη?![]()
Τυπε, ετσι ειμαι ντυμενος ολη μερα.ωραιος μαν κ ασορτι φορμα-πυτζαμα πανω κατω
Τυπε, ετσι ειμαι ντυμενος ολη μερα.
Καθομαι στο παραθυρο ολη τη μερα,
και κοιταζω απεναντι το παραθυρακι στη τουαλετα του Νωντα, αφηνοντας τη ζωη να περναει αργα...
Μυρος αναδυεται απο τη χεστρα.οταν βλεπεις να ανοιγει ομως να κανεις περα γιατι το ανοιγει μονο οταν ειναι να ξεβρωμισει η τουαλετα απο το νωντοχεσιμο
'Ρε τυπε, ακομα παισευομαι με το χρησμο της Νωντοσφιγγας...
Ποιον εννοει;![]()
δεν κακαριζω τωρα.. το πρωι κακαριζω για να ξυπνησω την γειτονια.. η γειτονια εδω δεν βλεπει την ζωη απο το παραθυροακουω κατι κακαρισματα παλι απο την προηγουμενη σελιδα....δεν παω να δω μη πατησω τις κουτσουλιες της κοταρας του σαϊτ![]()
καλα γαμησου τωρα..θα γεμισει κουτσουλιες και αυτη η σελιδα...... :-
Ακομα εινα κλωσσοπουλο, φαντασου τι θα κανει οταν θα γινει κλωσσα σαν τον πιεξουλα...δεν θα κλεισουμε ματι με τοσα κακαρισματα σημερα.... :-