memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
πως λεγεται ο βατραχος που ειναι τρανς?όπως όλοι
kosnik
πως λεγεται ο βατραχος που ειναι τρανς?όπως όλοι
ναι μωρε, κατα βαθος, στο βαθος της φωνης της κατι δεν πηγαινε καλα..ελεγε παχυ το λλλλλ?
υποννοεις κατι για το ΝΩΝΤΑ???ναι μωρε, κατα βαθος, στο βαθος της φωνης της κατι δεν πηγαινε καλα..
εμενα που ειμαι φυσιολογικος στρειτ το 20ποντο καυλι μου επεσε στους 5 ποντους κατευθειαν μολις το καταλβα..
ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΟΜΩΣ
αλλοι ομως θα χυναν κατευθειαν, ονοματα δε λεμε
κοιτα μαν, το μουνι της γυναικας γενικα ειδικα των κοριτσιων εκει ειναι ξεχειλωμενο καταρχας λογω της δουλειας και εαν ειναι σφιχτο, παλι ειναι φουσκωτο ...
αυτη ειχε ενα πραμα ισιο που τραβιοταν απο μεσα και ηταν απλα μια γραμη..
χαχααχααχχαχαχααχ πήγες με τράβελο χααχαχαχχααχαχχαχαχααχχααχχαχααχχαχααχαχ
δεν εννοούσα ότι θα πάμε όλοι, αλλά ότι είναι το ίδιο πιθανό να πάνε κι αυτοί όπως και ο καθένας από εμάς
γραψε εσυ ρε μαλακα στο θρεν της τζουλης για το ποσο καλα γαμαει και ποσο την εχω και ασε με μενα..
μπορει να ηταν αφηρημενος ο σταμουληςτι έγινε σταματάκη; την πάτησες και έχεις νευράκια; δεν πειράζει καβλιάρη..τυχαίνει και στα καλύτερα............... πουστάκια
χαχχααχαχχαχααχ πήγες με τράβελο χαχααχαχαχαχχααχαχαχαχαχ
τι έγινε σταματάκη; την πάτησες και έχεις νευράκια; δεν πειράζει καβλιάρη..τυχαίνει και στα καλύτερα............... πουστάκια
χαχχααχαχχαχααχ πήγες με τράβελο χαχααχαχαχαχχααχαχαχαχαχ
παντως σταματακη....που θα γραψεις την κριτικη? στο τραβελια με προσοντα?
ολες κακουτσες ειναι μαν ;)καλο αρωστακι εισαι και εσυ, στα πμ το παιζεις συμβουλος και φιλος,και τωρα κοροιδευεις ;)
εγω το ειπα οτι δεν συνεβη κατι, ουτε καν την γαμησα,αλλα αφορμη θελετε εδω μεσα
bourdela.com λεμεολες κακουτσες ειναι μαν ;)
το παιζει ντιβα και αυτος..o nontas ειναι ωρα ονλινε αλλα δεν μιλαει
καταλαβαινετε ολοι γτ
το παιζει ντιβα και αυτος..
o nontas ειναι ωρα ονλινε αλλα δεν μιλαει
καταλαβαινετε ολοι γτ