treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αν ήθελα θα το είχα αναφέρει
αντε γαμησου ρε μαλακα βλακα μαλακα
αν ήθελα θα το είχα αναφέρει
αν ήθελα θα είχα γαμηθείαντε γαμησου ρε μαλακα βλακα μαλακα
αν ήθελα θα είχα γαμηθεί
καληνύχτα μαν εγώ την μουνίτσα θέλω να γαμήσω ;)αντε καληνυχτα φιλε κ αν ειπαμε κ μια κουβεντα παραπανω ψωμι κ αλατι
καληνύχτα μαν εγώ την μουνίτσα θέλω να γαμήσω ;)
εγώ Α΄ λυκείου και με C παρακαλώη μουνιτσα πηρε το λοουερ στην 6 δημοτικου
μια ερωτηση, ποιος βγηκε ναμπερ ουαν μαλακας?
η απάντηση στο παρακάτω ρέμπους
τρη
σς[/s[/URL]]
Μπολντεμορτ με αναπληρωτη τον παπιαμια ερωτηση, ποιος βγηκε ναμπερ ουαν μαλακας?
αφιερωμενο στο βατραχο πουβρηκε γκομενα"εχει προβλημα με τα windows" καιμε ξεχασεδε μπορει να γραφει :'(
η μουνιτσα παιζει να βγαλε στα 17 της την εκτη δημοτικουη μουνιτσα πηρε το λοουερ στην 6 δημοτικου
Κάνε καλό μπάνιο για τη η κλανιά του βάτραχου είναι βρομερή ;)αφιερωμενο στο βατραχο πουβρηκε γκομενα"εχει προβλημα με τα windows" καιμε ξεχασεδε μπορει να γραφει :'(
η μουνιτσα παιζει να βγαλε στα 17 της την εκτη δημοτικου
ωραιο το σαλεπιθα παμε με τον σταματη στην ερμου για ζεστο σαλεπι φοροντας γαλλικους μπερεδες λεγοντας ειναι ωραια η ζωη?
το πες μια το πες δυο το πες τρεις το πες 4θα παμε με τον σταματη στην ερμου για ζεστο σαλεπι φοροντας γαλλικους μπερεδες λεγοντας ειναι ωραια η ζωη?
το πες μια το πες δυο το πες τρεις το πες 4
νομιζω φτανει
ωραιο το σαλεπι
δεν εχω πλεον αγαπημενη, της βαρεθηκα σαν τον νωντα... στο μεταξουργειο ειναι μια πιτσιρικα που κανει τα γουστα μου, αλλα για 10 λεπτα τι να καταλαβω...ποιες ειναι οι αγαπημενες σου πουτανες αυτον τον καιρο?