memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
στημενοαν σου λεγα οτι ξερω ηδη τον νικητη πως θα σου φενοταν?
στημενοαν σου λεγα οτι ξερω ηδη τον νικητη πως θα σου φενοταν?
ειναι διδυμος, αναποφασιστοςγτ αλλαξες την υπογραφη σου?
με δυσκολευεις με αυτα που κανεις να ξερεις
MINDGAMESγτ αλλαξες την υπογραφη σου?
με δυσκολευεις με αυτα που κανεις να ξερεις
σιγα ρε χαρυ ποτερMINDGAMES
φταιω εγω που δεν σε εβαλα στην ψηφοφορια.. και μου το παιζεις υπερανωσιγα ρε χαρυ ποτερ
μην μας φαει και η αγαμια μανφταιω εγω που δεν σε εβαλα στην ψηφοφορια.. και μου το παιζεις υπερανω
κααλα...μην μας φαει και η αγαμια μαν
μην ανησυχεις, θα σε γαμησουμε στις μαπες εσενα ;)μην μας φαει και η αγαμια μαν
εχω βυσμα τον σταματη εγω δεν φοβουμεμην ανησυχεις, θα σε γαμησουμε στις μαπες εσενα ;)
ο σταματη θα τις μετραει γιατι εσυ δε θα προλαβαινειςεχω βυσμα στον σταματη εγω δεν φοβουμε
με μουσικη ειχα ασχοληθει 4 χρονια απο τα 17 μεχρι τα 21, και ως διδυμος το παρατησα στην μεση επειδη αρχησε να με ενδιαφερει κατι αλλο... ξερω κιθαρα και λιγο αρμονιο.. εχω παει σε μεγαλες συναυλιες οπως iron maiden,scorpions,acdc..σου αρεσει ο τζαστιν μπιμπερ?
αμα μαθεις και ντραμς θα εισαι ο ανθρωπος ορχηστραμε μουσικη ειχα ασχοληθει 4 χρονια απο τα 17 μεχρι τα 21, και ως διδυμος το παρατησα στην μεση επειδη αρχησε να με ενδιαφερει κατι αλλο... ξερω κιθαρα και λιγο αρμονιο.. εχω παει σε μεγαλες συναυλιες οπως iron maiden,scorpions,acdc..
με εχεις για τοσο καθυστερημενο να ακουω bieber? δεν νομηζω τακη...
θελω να μαθω νωντοφλαουτο να παιζω στον θεο νωντα οταν κοιματαιαμα μαθεις και ντραμς θα εισαι ο ανθρωπος ορχηστρα
με μουσικη ειχα ασχοληθει 4 χρονια απο τα 17 μεχρι τα 21, και ως διδυμος το παρατησα στην μεση επειδη αρχησε να με ενδιαφερει κατι αλλο... ξερω κιθαρα και λιγο αρμονιο.. εχω παει σε μεγαλες συναυλιες οπως iron maiden,scorpions,acdc..
με εχεις για τοσο καθυστερημενο να ακουω bieber? δεν νομηζω τακη...
<------------νωντοφλαουτοθελω να μαθω νωντοφλαουτο να παιζω στον θεο νωντα οταν κοιμαται
πες την αληθεια, εισαι αγαπουλης τραβελοφιλος :S<------------νωντοφλαουτο
;) ;)
οχι δεν ειμαιπες την αληθεια, εισαι αγαπουλης τραβελοφιλος :S
λες ψεμματαοχι δεν ειμαι
οχι δεν ειμαι