πηγασιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μετανοειτε......μετα τις 21/12 θα ειστε ολοι αυλα οντα στον σειριο.....πηγασιο
μετανοειτε......μετα τις 21/12 θα ειστε ολοι αυλα οντα στον σειριο.....πηγασιο
μετανοειτε......μετα τις 21/12 θα ειστε ολοι αυλα οντα στον σειριο.....
καλη φαση τεκνο μου....για τον γκει ξερξη που εκανε ανηθικες προτασεις στον Λεωνιδα τι λεγει αραγε η αδιδαχτη στα σχολεια μας ιστορια;ναι
πηραν τον αναμεταδοτη στο ορος αιγαλεω για να βλεπουν τη ναυμαχια απο εκει
εσυ τεκνο μου θα εχεις και αγκαλια την κελυ......επειδη εισαι πολυ πιστος....
καλη φαση τεκνο μου....για τον γκει ξερξη που εκανε ανηθικες προτασεις στον Λεωνιδα τι λεγει αραγε η αδιδαχτη στα σχολεια μας ιστορια;
ειστε για μαι ωραια παρτρουζιτσα γεροντα?εσυ τεκνο μου θα εχεις και αγκαλια την κελυ......επειδη εισαι πολυ πιστος....
εγω ακουσα οτι του ελεγε οτι δεν θελει πολυ κλικ κλικ ........του εβαλε στο κωλο ειναι ισοσκελες τριγωνο οταν του ελεγε οτι το τετραγωνο της υποτεινουσας ισουται με το αθροισμα των τετραγωνων των αλλων 2 καθετων πλευρων
καμια αντιρρηση τεκνο μου,αρκει να μην εχει στραπον και ανωμαλιες γιατι εχουμε και νηστεια....ειστε για μαι ωραια παρτρουζιτσα γεροντα?
αυτοι εκει στο καταραμενο φατσοβιβλιο δεν εχουν τον θεο τους τεκνο μου......επεσε απο τις αμαρτιες τους......ρε σεις επεσε το φεισμπουκ ή με μπαναρανε?
και σε εμενα το ιδιορε σεις επεσε το φεισμπουκ ή με μπαναρανε?
δεν εχουν τον νωντο-θεο τους εννοεις..αυτοι εκει στο καταραμενο φατσοβιβλιο δεν εχουν τον θεο τους τεκνο μου......επεσε απο τις αμαρτιες τους......
αμα δεν εχει νηστεια ομωςκαμια αντιρρηση τεκνο μου,αρκει να μην εχει στραπον και ανωμαλιες γιατι εχουμε και νηστεια....
και σε εμενα το ιδιο
τα καλαβρυτα τα σνομπαρει?Πάτερ θα πάτε Αράχοβα για σκι Χριστούγεννα ?
εχει εξοχικο στην πορταρια πηλιου με πισινα θερμαινομενη και τζακουζια.....σιγα μην παει εκει που παει ολη η μπασκλασαρια ο αιδεσιμοτατος......Πάτερ θα πάτε Αράχοβα για σκι Χριστούγεννα ?