treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Σου έγραψα κάτι στο θρεντ με τις ελληνίδες
θα σε γραφω στα παπαρια μου απο εδω κ περα
ουτε quote ουτε διαλογοι μαζι σου
τοκ του δε χαντ
Σου έγραψα κάτι στο θρεντ με τις ελληνίδες
θα σε γραφω στα παπαρια μου απο εδω κ περα
ουτε quote ουτε διαλογοι μαζι σου
τοκ του δε χαντ
Και που ξέρεις τι καλές πράξεις εχω κανει εγω ?κράτα τουλάχιστον τα προσχήματα έστω και για χάρη του έθνους
αυτό πιθανώς να μην αρκεί για να σώσεις την ψυχή σου αλλά θα σωθεί το έθνος
γι'αυτό είπα πιθανώς όπως λέει και το βόδι σου "για όλους έχει ο θεός" ;)Και που ξέρεις τι καλές πράξεις εχω κανει εγω ?
τραμπουκους δεν εχει μονο η Χ.Α ;)γι'αυτό είπα πιθανώς όπως λέει και το βόδι σου "για όλους έχει ο θεός" ;)
μ'έχεις κόψει για ΧΑυγίτη και μου το λες;τραμπουκους δεν εχει μονο η Χ.Α ;)
Οχι δεν σε εχω κοψειμ'έχεις κόψει για ΧΑυγίτη και μου το λες;
έφτιαξες γλυκό σήμερα ή αγοραστό
γλυκο ποντικακια
σταματη τι εγινε η ψηφοφορια? τελειωνει η χρονια
εχει τσαρκα το βραδυ ;)
θα 'θελες να ήταν έτσι ;) αν γυρνούσες πίσω θα τα είχες κάνει όλα πολύ διαφορετικά ;)εχει τσακα το βραδυ ;)
ειπε ο κοσμας και συνεχισε να κοιτα τη ζωη να περνα απο το παραθυροθα 'θελες να ήταν έτσι ;) αν γυρνούσες πίσω θα τα είχες κάνει όλα πολύ διαφορετικά ;)
όταν θυμάσαι ότι ο προ ήταν ζετεξελάν υπάρχει θέμα και δεν αφορά την ικανότητα μνήμης αλλά την ίδια την ζωή την ποιά;ειπε ο κοσμας και συνεχισε να κοιτα τη ζωη να περνα απο το παραθυρο
μην κανεις πολλες διακοπες για να γραφεις ανουσια ποστς θα περασει η ζωη απο το παραθυρο και δεν θα προλαβεις ουτε να τη δειςεγώ θυμάμαι και την γκόμενά του την αγνή
οκ πάω για φυσιοθεραπεία να μου πιάσει λίγο τυχαία πάλι τον κώλο η τύπισσαμην κανεις πολλες διακοπες για να γραφεις ανουσια ποστς θα περασει η ζωη απο το παραθυρο και δεν θα προλαβεις ουτε να τη δεις
Χμμμμμ.......οκ πάω για φυσιοθεραπεία να μου πιάσει λίγο τυχαία πάλι τον κώλο η τύπισσα
και το στραπον τυχαια στο χωνει φανταζομαιοκ πάω για φυσιοθεραπεία να μου πιάσει λίγο τυχαία πάλι τον κώλο η τύπισσα
εγώ θυμάμαι και την γκόμενά του την αγνή