stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
να σαι καλα μαν.. και αν οντως γινει, θα σε βγαλω απ την λιστα..θα σε βοηθησω εγω μαν
να σαι καλα μαν.. και αν οντως γινει, θα σε βγαλω απ την λιστα..θα σε βοηθησω εγω μαν
και εγω θα σε βοηθησω μαντι θα γινει με το μιστερ.μαλακας 2012? θα με βοηθησει κανεις? η να το βαλω και να το σβησουν με την μια οπως παντα σε αυτο το σοβαρο σαιτ.. και θρεντ τυπου λιλα και γιασου και τραβελοθρεντ ειναι τοπ στο φορουμ![]()
![]()
μπα κοιμήθηκαπως πηγε χτες εκανε δουλεια το αζαξ η αρχιδια?
τι θα γινει με το μιστερ.μαλακας 2012? θα με βοηθησει κανεις? η να το βαλω και να το σβησουν με την μια οπως παντα σε αυτο το σοβαρο σαιτ.. και θρεντ τυπου λιλα και γιασου και τραβελοθρεντ ειναι τοπ στο φορουμ![]()
![]()
πηγαινε κανε κανα καψονι ρε καριολιΤι όπως πάντα ρε κλαψιάρη, πότε στο 'σβησαν;
μέλπμεργκ7Τι όπως πάντα ρε κλαψιάρη, πότε στο 'σβησαν;
και συ μοντ εισαι μαν;και εγω θα σε βοηθησω μαν
γιατι ποτε μπηκα;να σαι καλα μαν.. και αν οντως γινει, θα σε βγαλω απ την λιστα..![]()
μέλπμεργκ7ή κάπως έτσι
![]()
εσυ θα βγεις πρωταθλητριακαι εγω θα σε βοηθησω μαν
τι θες μωρη λεαιναΤι όπως πάντα ρε κλαψιάρη, πότε στο 'σβησαν;
σκασε κλωνομεικερμέλπμεργκ7ή κάπως έτσι
![]()
εσυ εισαι μια λιστα μονος σου μαν ;)και συ μοντ εισαι μαν;γιατι ποτε μπηκα;
![]()
ίσως και μπάλρογκ αλλά αυτός ήταν ο δαίμονας στο LOTR που γάμησε τον γκάνταλφ, δε νομίζωΔεν ήταν έτσι, αλλά ούτε 'γω δε θυμάμαι πώς ήταν![]()
μαζευτηκες βλεπω ;)εσυ θα βγεις πρωταθλητρια
τι θες μωρη λεαινα
σκασε κλωνομεικερ
εσυ εισαι μια λιστα μονος σου μαν ;)
ίσως και μπάλρογκ αλλά αυτός ήταν ο δαίμονας στο LOTR που γάμησε τον γκάνταλφ, δε νομίζω![]()
λοιπον στην λιστα φετος για πρωτη φορα εχουμε και δημητρακη -πορνομεταναστη..για μενα θα φτασει ψηλα![]()
και μονο που αμφισβητεις οτι εγω δεν θα ειμαι στην λιστα με πληγωνεις αφαντασταΤον εαυτούλη σου θα τον βάλεις ή πάλι στην απόξω θα 'σαι;