οχι αλλους κλωνους, τζιζους :S
μην ζηλεύεις τόσο, μας χαλάς την φάση
οχι αλλους κλωνους, τζιζους :S
μην ζηλεύεις τόσο, μας χαλάς την φάση
α ναι, γτ δεν εχω ταιρι απο δω και μυξοκλαιω :-
εντάξει, σκάσε τώρα..έχεις και ταίρι και δεν μυξοκλαίς..σκασμούλης τώρα..παντρεύομαι!
Πολυ ωραια εκπομπη του Θεοδωρακη στο Μεγκα με θεμα τα τροχαια.....
Αξιζει να το δεις
Σπυρος Παπαδοπουλος-Αντωνης Φραγκακης-Πουρουπουπου και αλλοι
εσυ ποιον εχεις ταιρι αυτο το καιρο γιατι εχω χασει τις κουμπαριεςΠραγματικα πιστευεις οτι ζηλεψε η Βελβι η απλα το ειπες για να πεις κατι?
εσυ ποιον εχεις ταιρι αυτο το καιρο γιατι εχω χασει τις κουμπαριες![]()
εγω ηπια εσυ ποσο ηπιες πανω απο το αβαταρ το γραφειποσο ηπιες αποψε?
δες κατω απο το νικ της τι γραφει![]()
εγω ηπια εσυ ποσο ηπιες πανω απο το αβαταρ το γραφει
εντιν μαλακια εχω πιει πολυ τελικαπως ειδα εγω αβαταρ μου λες
ειπα και εγω κανουν πουλακια τα ματια μουεκανα γρηγορο εντιτ![]()
Πολυ ωραια εκπομπη του Θεοδωρακη στο Μεγκα με θεμα τα τροχαια.....
παλια υπηρχε ενα σχετικο ντοκιμαντερ πολυ ενδιαφερον με συνεντευξεις θυματων σοβαρων τροχαιων ιδιως με μηχανες.....αυτα τα λαιβ παραδειγματα σαφως και σου μενουν πιο ανεξιτηλα αν τα δεις και μπορουν να ειναι αποτρεπτικα....όντως αρκετά καλή η εκπομπή.
η μαλακία είναι που στην Ελλάδα (με τις υπάρχουσες συνειδήσεις κ καταστάσεις) δεν πηγαίνουν τα παιδιά εκδρομές στο ΚΑΤ ή σε κανένα νεκροταφείο, να πάρουν παράδειγμα. έτσι κι αλλιώς να τα εκπαιδεύσουν αποκλείεται, τουλάχιστον ας τα φοβίσουν.
παλια υπηρχε ενα σχετικο ντοκιμαντερ πολυ ενδιαφερον με συνεντευξεις θυματων σοβαρων τροχαιων ιδιως με μηχανες.....αυτα τα λαιβ παραδειγματα σαφως και σου μενουν πιο ανεξιτηλα αν τα δεις και μπορουν να ειναι αποτρεπτικα....
ελπίζουμε να μην μείνεις ανάπηρος, τουλάχιστον αν σκοτωθείς δεν θα ταλαιπωρείσαι και δεν θα ταλαιπωρείς.
το βασικότερο όλων όμως είναι οτι δεν θα σε λυπούνται.