ρε μαν εσυ σαν ψαρι που εισαι ξερεις αν κλανει το μπαρμπουνι;![]()

ρε μαν εσυ σαν ψαρι που εισαι ξερεις αν κλανει το μπαρμπουνι;![]()
mikre έχεις πάει Σαρδελάκι?καλως σε βρηκα μποση![]()
![]()
![]()
![]()
ειχα εναν στον στρατο ρε μαν ξυπνουσε ο θαλαμος απο τις πορδες του....το περιεργο ειναι οτι ο ιδιος κοιμοταν σαν το βοδι.....χαμπαριγια τo λούτσο μπορώ να σου πώ, καλύτερα να μείνεις έκεί που είσαι
merikéσ φορέ s τρoμάζω και εγω ο ίδιος
![]()
τι γινεται λουτσεγια τo λούτσο μπορώ να σου πώ, καλύτερα να μείνεις έκεί που είσαι
merikéσ φορέ s τρoμάζω και εγω ο ίδιος
![]()
μπορει να βρηκε καμια λουτσιατι γινεται λουτσεβρηκες καμια λουτσαινα?
![]()
ρε μποση τι γινεται μονο κριτηκες για τραβελια παιζουν ,ολοι στρακια γιναν?μπορει να βρηκε καμια λουτσια![]()
ολοκληρο κοπαδι μονο με μια λουτσαινα εισαι?η λούτσαινα είναι δίπλα μου κάθε βράδυ ,![]()
![]()
![]()
παρακμη μαν.......τι να πεις;ολοι με την οπισθεν γαμανερε μποση τι γινεται μονο κριτηκες για τραβελια παιζουν ,ολοι στρακια γιναν?![]()
αυτο γινεται αμα δεν ασπαζεσαι την γλιτσοθρησκεια
παρακμη μαν.......τι να πεις;ολοι με την οπισθεν γαμανε![]()
![]()
τυπε εκλεισε το naughty cats και ηταν διπλα μου ...μλκια τυπε τωρα πρεπει να τρεχω κεντρο :Sπαρακμη μαν.......τι να πεις;ολοι με την οπισθεν γαμανε![]()
![]()
στ'αρχίδια μαςτυπε εκλεισε το naughty cats και ηταν διπλα μου ...μλκια τυπε τωρα πρεπει να τρεχω κεντρο :S
και ειχε και καλα κουριτσια![]()
στο στομα σουστ'αρχίδια μας![]()
κοσμα σημερα ανακαλυψα οτι υπαρχουν λουκανικοπιτες με δυο λουκανικαστ'αρχίδια μας![]()
ρε ,μποση αυτες τις ετρωγα απο τα 14κοσμα σημερα ανακαλυψα οτι υπαρχουν λουκανικοπιτες με δυο λουκανικα.....εκτος απο τις κλασικες με το ενα......
κοσμα σημερα ανακαλυψα οτι υπαρχουν λουκανικοπιτες με δυο λουκανικα![]()
.....εκτος απο τις κλασικες με το ενα......
![]()
τον κοσμα τον βολευουν μονο αυτες με το ενα λογω σχηματοςρε ,μποση αυτες τις ετρωγα απο τα 14![]()
εισαι στην δουλεια?όλα στραβά τα κάνετε εκεί ...πάνω![]()
![]()
![]()
![]()