on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
ωρε να καουν τα πετρελαιααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!![]()
καλώς τον!!!!
ωρε να καουν τα πετρελαιααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!![]()
οχι κλειστηκαν στις κυλιωμενες σκαλες.μηπως εχεις και αλλες ξανθιες φιλες που κλειστηκαν στο ασανσερ![]()
αγαπη ελα να σε δω λιγο :-*οχι κλειστηκαν στις κυλιωμενες σκαλες.
παω να συμμαζεψω. :S
το μειλ του κλωνου σου εννοεις![]()
εχει προβλημα ο λογαριασμος μου μαλλον-το κανονικο μου μεηλ δλδ. γτ ενα αλλο που εχω, μπαινει κανονικα. ε ρε πστ. τι να κανω :-
Μάλλον ευκαιρία να ξε-καείς λίγο...
Πώς ήταν οι Archive?
Τσ τσ τσ...πονηρό αγόρι..εγω λεω να πιανω και εσυ να τραγουδας στο μικροφωνο![]()
κλασσικη γυναικα κι εγω ετσι ειμαιιιιιι...στο μσν εχω φιλους που δεν τους εχω καπου αλλου και ηθελα να μιλησω σε εναν τωωωρα
δεν πηγα τελικα. γενικα μου γαμηθηκε ολο το Σαββατο. πολυ ασχημα νεα σε ολους τους τομεις συν οτι απο τη στεναχωρια μου τσακωθηκα με τους περισσοτερους..![]()
κλασσικη γυναικα κι εγω ετσι ειμαιιιιιι...
εσυ σε τι διαφερεις δηλαδηε οχι και κλασσικη γυναικα! Μη φορτωνεις σε ολες τις αγαμιες σας!![]()
μιλησα για την πλειοψηφια.ε οχι και κλασσικη γυναικα! Μη φορτωνεις σε ολες τις αγαμιες σας!![]()
το πολεμο των κλωνων να φοβασαιΜυριζομαι .....πολεμο γυναικων...Ελα οι αμαχοι να φευγουν!!!!![]()
![]()
![]()
ε οχι και κλασσικη γυναικα! Μη φορτωνεις σε ολες τις αγαμιες σας!![]()
let erevnitis solve this mystery.....μιλησα για την πλειοψηφια.
εξαιρεσεις παντα θα υπαρχουν!!
στο μσν εχω φιλους που δεν τους εχω καπου αλλου και ηθελα να μιλησω σε εναν τωωωρα
δεν πηγα τελικα. γενικα μου γαμηθηκε ολο το Σαββατο. πολυ ασχημα νεα σε ολους τους τομεις συν οτι απο τη στεναχωρια μου τσακωθηκα με τους περισσοτερους..![]()
ετοιμασα ηδη τον κλωναρχιδη.... ;)το πολεμο των κλωνων να φοβασαι![]()
http://[URL unfurl="true"]www.howannoyingisit.com/wp-content/uploads/Clone-Wars-Cover.jpg[/img[/URL]]το πολεμο των κλωνων να φοβασαι![]()