loykritios
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οταν λειπει το μωρο ολο ειναι κενα :-*
ακομα κοιμαται;οταν λειπει το μωρο ολο ειναι κενα :-*
το βιντεο το ειδες ολο[move]λουκας =σερστεφανος![]()
[/move]
η λουκρητιτσα ειναι μονο για τη παρτη μου ρε,μονο σε μενα εχει αποκαλυψει τη πραγματικη της ταυτοτητα
ελα να ανεβαινουμε να φερει και ο αλλος ολο το βλαχοσοιΜην με προκαλείτε γιατη θα φέρω το νωντοσοι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
η λουκρητιτσα ειναι μονο για τη παρτη μου ρε,μονο σε μενα εχει αποκαλυψει τη πραγματικη της ταυτοτητα![]()
ρε μλκ αφου δεν ξερεις γαμησε το,γραφει πανω οδηγιες λογικα και αν δε κανω λαθος 1 λιτρο νερο πρεπει να θελει και καλο ανακατεμα αλλιως μαλακια θα κανειςρε μλκες, ποιά είναι η αναλογία νερού-χρώματος σε 10κιλά χρώμα? αραίωση θέλω να κάνω..
ρε μλκ αφου δεν ξερεις γαμησε το,γραφει πανω οδηγιες λογικα και αν δε κανω λαθος 1 λιτρο νερο πρεπει να θελει και καλο ανακατεμα αλλιως μαλακια θα κανεις
ασε ρε μπεμπι διαβασε κανενα βιβλιο και ασε αυτες τις δουλειες σε αυτους που εχουν αγρια χερια απο τη δουλεια φλωρακο που θες να μου τη πεις κιολαςτο έβαψα ρε μλκ, την αραιωση την έκανα στην σκάφη..κι όχι στο βαρελάκι..απλά θέλω να δω πόσο θέλει κανονικά..με το μάτι το βλέπω το νερό ρε...δεν είμαι φλώρος σαν κι εσένα να διαβάζω οδηγίες...
το Λουκριτάκι θα έρθει μόνο με αυτό :
ασε ρε μπεμπι διαβασε κανενα βιβλιο και ασε αυτες τις δουλειες σε αυτους που εχουν αγρια χερια απο τη δουλεια φλωρακο που θες να μου τη πεις κιολας![]()
Ε μα εισαι ραφμαν και μεμος μαζι![]()
![]()
ετσι σε παω σταμ ...ετσι!!!
![]()
![]()
![]()