kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
η απορία είναι ειλικρινής ή σκωπτική?γτ αυτο?
η απορία είναι ειλικρινής ή σκωπτική?γτ αυτο?
το πρωτο ;)η απορία είναι ειλικρινής ή σκωπτική?![]()
εισαι ηλιθιος?:<
δεν έχω ιδέα :<
εισαι ηλιθιος?(και μη με ρωτησεις παλι το ιδιο)
και γτ πριν ειπες δεν εχεις ιδεα?εχουμε ολη την ορεξη σου νομιζεις?υποθέτω ότι οι τύποι που χτυπάγαν σάντουιτς το έχουν γυρίσει στα σφολιατοειδή λόγω φτήνιας![]()
αφού μετά το σκέφτηκακαι γτ πριν ειπες δεν εχεις ιδεα?εχουμε ολη την ορεξη σου νομιζεις?
το φανταστηκα.και γτ τοτε ειπες οτι θα χουν ανθιση τα τυροπιταδικα?αφού μετά το σκέφτηκα![]()
ο διομήδης έγραψε ότι παρατηρεί πως ανθίζουν δύο είδη επιχειρήσεων, εγώ πρόσθεσα άλλο ένα επίσης από παρατήρησητο φανταστηκα.και γτ τοτε ειπες οτι θα χουν ανθιση τα τυροπιταδικα?
α οκ,τωρα το πιασαο διομήδης έγραψε ότι παρατηρεί πως ανθίζουν δύο είδη επιχειρήσεων, εγώ πρόσθεσα άλλο ένα επίσης από παρατήρηση![]()
μαλακας οπως πανταο διομήδης έγραψε ότι παρατηρεί πως ανθίζουν δύο είδη επιχειρήσεων, εγώ πρόσθεσα άλλο ένα επίσης από παρατήρηση![]()
α οκ,τωρα το πιασα![]()
εγώ ή αυτόςμαλακας οπως παντα
εσυ
εγώ ή αυτός![]()
το δευτερο μπορω να το κανω το πρωτο δυσκολοΡε Βαρε ξέρεις τί έχω παρατηρήσει;
Δύο είδη επιχειρήσεων ανθούνε πλέον,
Τοκογλυφικά καταστήματα (αγορά χρυσού) και γραφεία τελετών.
λογικά όχι γιατί δεν έγραψα κάτι παράλογο αλλά τελευταία με κοντράρει γιατί τον έχω βάλει σε σκέψεις σχετικά με τις αριβιστικές διαθέσεις και τσινάει στο ξεβράκωμα, βλέπει για πρώτη φορά την ανήθικη πλευρά του εαυτού του και σιχαίνεται το ενδεχόμενο να αναγκαστεί να κόψει τα φτερά του και να παραμείνει σε χαμηλές πτήσεις, ώστε να μην κοιτάζει κάθε πρωί στον καθρέφτη του έναν μλκ και μισό ώσπου να πεθάνει ;)
εσενα ειπε ρελογικά όχι γιατί δεν έγραψα κάτι παράλογο αλλά τελευταία με κοντράρει γιατί τον έχω βάλει σε σκέψεις σχετικά με τις αριβιστικές διαθέσεις και τσινάει στο ξεβράκωμα, βλέπει για πρώτη φορά την ανήθικη πλευρά του εαυτού του και σιχαίνεται το ενδεχόμενο να αναγκαστεί να κόψει τα φτερά του και να παραμείνει σε χαμηλές πτήσεις, ώστε να μην κοιτάζει κάθε πρωί στον καθρέφτη του έναν μλκ και μισό ώσπου να πεθάνει ;)
και εξήγησα τον λόγο ;)εσενα ειπε ρε
τον γαμησες μανκαι εξήγησα τον λόγο ;)
γατάκι είναι, δεν έχει ούτε τα κότσια να αντιγράψει στις εξετάσεις και νομίζει ότι όταν του δοθεί η ευκαιρία θα πατήσει επί πτωμάτων και θα ανελιχθεί επαγγελματικά, για γέλιατον γαμησες μαν![]()