baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.045
- Πόντοι
- 6.035
ο ντεμονTωρα ολεs κανουν μπανιο μαν
Γιατι "πρεπει"???.....Η ιδεα του να παρουμε την Πολη πισω εχει εγκαταλειφθει
Θα καθαρισει για μαs η Κοκκινη Αρκουδα
ο ντεμονTωρα ολεs κανουν μπανιο μαν
Tωρα ολεs κανουν μπανιο μαν
ο ντεμον![]()
όταν ψωνίζω κουλούρι προσέχω δύο πράγματακουλουρια στο συνταγμα απο αλβανο ψωνιζεις?![]()
Φουσκώνω σαν παγώνι τώραμην υποτιμάς την αρβανίτικη μαν ;) πολύ μπαμπέσα ;)
πλεον πουλαει και ο ταρτουφης στα φαναρλουριαόταν ψωνίζω κουλούρι προσέχω δύο πράγματα
πρώτον, να μην είναι εκτεθειμένα στον κονιορτό της πόλης, το καυσαέριο και τα έντομα
δεύτερον ο πωλητής να μην τα πιάνει με τα βρωμόχερά του
η καταγωγή του πωλητή μου είναι εν προκειμένω εντελώς αδιάφορη![]()
Εκεινη την στιγμη δεν ειναι χαζοs να τα πιανει με τα χεριαόταν ψωνίζω κουλούρι προσέχω δύο πράγματα
πρώτον, να μην είναι εκτεθειμένα στον κονιορτό της πόλης, το καυσαέριο και τα έντομα
δεύτερον ο πωλητής να μην τα πιάνει με τα βρωμόχερά του
η καταγωγή του πωλητή μου είναι εν προκειμένω εντελώς αδιάφορη![]()
ένας φίλος μου είχε εκφράσει κάποτε την εξής απορία:πλεον πουλαει και ο ταρτουφης στα φαναρλουρια
τα εχει μεσα σε σακουλα και τα πιανει με γαντι
απο εκει ψωνιζεις?![]()
σιγά μην τα χύνει κιόλαςΕκεινη την στιγμη δεν ειναι χαζοs να τα πιανει με τα χερια
Το πρωι που τα προμηθευεται φτυνει μεσα πρωτα
ε με τι να τα πιάνουν, με τα πόδια?ένας φίλος μου είχε εκφράσει κάποτε την εξής απορία:
ρε μλκ ας πούμε αυτός ο πάκης που ήρθε τώρα στο φανάρι να μου πουλήσει μπανάνες, αποκλείεται να τους έχει ρίξει μέσα ναρκωτικά με μια σύριγγα?σοβαρολογούσε
σιγά μην τα χύνει κιόλαςοι περισσότεροι πάντως στ'αρχίδια τους, τα τακτοποιούν μπροστά σου πιάνοντάς τα με τα χέρια
![]()
Ρε μαν ειναι αναγκη να φαs κουλουρι απο πλανοδιο?? Πηγαινε στον φουρνο τηs γειτονιαs σουένας φίλος μου είχε εκφράσει κάποτε την εξής απορία:
ρε μλκ ας πούμε αυτός ο πάκης που ήρθε τώρα στο φανάρι να μου πουλήσει μπανάνες, αποκλείεται να τους έχει ρίξει μέσα ναρκωτικά με μια σύριγγα?σοβαρολογούσε
σιγά μην τα χύνει κιόλαςοι περισσότεροι πάντως στ'αρχίδια τους, τα τακτοποιούν μπροστά σου πιάνοντάς τα με τα χέρια
![]()
ένας φίλος μου είχε εκφράσει κάποτε την εξής απορία:
![]()
ΖΗΤΗΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΕΣ !!!!!!!!
Του είπα ότι αν τις βάλω
θα πρέπει να βάλει κι αυτός αντίστοιχες δικές του
ή να βάλει μία όχι και τόσο κολακευτική υπογραφή για κανά μήνα
ή να ... αυτοδιαγραφεί !!!!!!!
ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΕ !!!!!
[size=12pt]Ξεκίνησε μία φαιδρή κόντρα.[/size]
Αμφισβήτησε το αν υπάρχουν 12άρια ή όχι στην κατοχή μου ...
Όχι τέτοια 12άρια:
![]()
ρε ασχετε λακη τοσα χρονια στο φορουμ ουτε ενα δημοψηφισμα δεν ξερεις να δημιουργησεις