stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
<< those who will continue using violence as a solution, i believe in the future they will descline>>θα εχω κ την ομαδα μου μαζι
ip chun...
<< those who will continue using violence as a solution, i believe in the future they will descline>>θα εχω κ την ομαδα μου μαζι
εγω ομως που τους εχω δει ολους και δεν με εχει δει κανεναςεσενα σε εχουν δει ολοι και δεν εχεις δει κανενα![]()
![]()
![]()
![]()
<< those who will continue using violence as a solution, i believe in the future they will descline>>
ip chun...
εγω εχω δει τον πιστο ,το μπαρακι,το ταφταρ και εχω ακουσει και την φωνη του θεου νωντα![]()
καταλαθος τον ειχα παρει τηλ πριν μπει στρατοοταν βρεχει κ ακους βροντες πολυ δυνατες απλα ρευεται απο τα τοστακια ;)
και τι ελεγεκαταλαθος τον ειχα παρει τηλ πριν μπει στρατο![]()
κατι μου ειπε οτι θα γαμησει ενα σταματακηκαι τι ελεγε![]()
εκλανε ταυτοχρονα να φανταστω απο την πολυ φασολαδακατι μου ειπε οτι θα γαμησει ενα σταματακη
ποιος ξερει τι εννουσε![]()
κι εγω τον εχω δει αλλα δεν τον θυμαμαι
εσένα σ'έχω δει και σε θυμάμαικι εγω τον εχω δει αλλα δεν τον θυμαμαι![]()
ειναι τελικα ο αχαχουχας?αόρατε μπες λίγο εδώ ρε φίλε να σου τον ακουμπήσω λίγο![]()
φωτογραφια δε μετραει και δεν ηταν και αντιπροσωπευτικηεσένα σ'έχω δει και σε θυμάμαι![]()
δε νομίζω αλλά δεν υπάρχει και λόγος να σταματήσω να το υποστηρίζωειναι τελικα ο αχαχουχας?
μην ντρέπεσαι ο ταφτααρ είναι πολύ χειρότεροςφωτογραφια δε μετραει και δεν ηταν και αντιπροσωπευτικη![]()
εσενα σε εχω πετυχει παντωςπούστρες![]()
φωτογραφια δε μετραει και δεν ηταν και αντιπροσωπευτικη![]()
Δίκιο έχεις μανμην ντρέπεσαι ο ταφτααρ είναι πολύ χειρότερος![]()