baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.043
- Πόντοι
- 6.035
τι εγινε προβληματιστηκες μωρη κλασομπανιεραΑμόλα την μαλακία σου![]()

τι εγινε προβληματιστηκες μωρη κλασομπανιεραΑμόλα την μαλακία σου![]()
Πρόσεχε πως μιλάς μωρή κουνουπιέρατι εγινε προβληματιστηκες μωρη κλασομπανιερα![]()
εγινες δεκανεας?πιτζαμουλης που ειναι?
ετσι μιλαγανε τα γκατζολοεποπια,χωρις αρθρα...
κοσμας που ειναιεγινες δεκανεας?![]()
Έχεις λυσσάξ'κελλυ που ειναι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ηταν απ τα καλυτερα σταντρακια μου...μην κοιτας που δεν ειχα πει τιποταΈχεις λυσσάξ'![]()
καιρό είχαμε να τα πούμεκοσμας που ειναι![]()
γτ σου λειψα?οχι δε μ τη σκισανε.δεν απολυθηκα βσκ...καιρό είχαμε να τα πούμεσου σκίσανε την παραλλαγή φεύγοντας;
![]()
γτ σου λειψα?οχι δε μ τη σκισανε.δεν απολυθηκα βσκ...
τι λες ρε μλκ
άδεια απολύσεωςεμένα δεν μου είχαν δώσει στο ενδιάμεσο πολλές άδειες και είχαν μαζευτεί πολλές αλλιώς δεν θα τις είχα αφήσει, η πιο άχρηστη άδεια είναι, απορώ που κάποιοι κρατάγανε μέρες για να τους μείνουν στην άδεια απολύσεως
![]()
Στο θρησκευτικό στρατού δεν σε είχαν?
άδεια απολύσεωςεμένα δεν μου είχαν δώσει στο ενδιάμεσο πολλές άδειες και είχαν μαζευτεί πολλές αλλιώς δεν θα τις είχα αφήσει, η πιο άχρηστη άδεια είναι, απορώ που κάποιοι κρατάγανε μέρες για να τους μείνουν στην άδεια απολύσεως
![]()
τι λες ρε μλκ![]()
άδεια απολύσεωςεμένα δεν μου είχαν δώσει στο ενδιάμεσο πολλές άδειες και είχαν μαζευτεί πολλές μέρες αλλιώς δεν θα τις είχα αφήσει, η πιο άχρηστη άδεια είναι, απορώ που κάποιοι κρατάγανε μέρες για να τους μείνουν στην άδεια απολύσεως
![]()
δεν έχω ιδέα από το λατρευτικό κομμάτι μαν, ούτε κάθε πότε βγαίνει ο παπάς από την πύλη ξέρω για να ετοιμάζω το θυμιατήριΣτο θρησκευτικό στρατού δεν σε είχαν?![]()
αυτο καταλαβα και πριν ρε ρουληξαναδιάβασέ το με την προσθήκη μιας μόνο λέξης![]()
σε ποιό σημείο διαφωνείς τότε τσιφαυτο καταλαβα και πριν ρε ρουλη:
οχι ρουλη ρε κουληαυτο καταλαβα και πριν ρε ρουλη:
ταφταρούλη κουνουπιερούληοχι ρουλη ρε κουληαπο το [size=25pt]Κοσνικουλη [/size]
![]()