διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.441
- Πόντοι
- 5.006
Για να αγοράσω του Κοσμάγια σενα ρωτας η για το ντεμον![]()
Για να αγοράσω του Κοσμάγια σενα ρωτας η για το ντεμον![]()
για σενα ρωτας η για το ντεμον![]()
Δεν ξέρεις με τι δυνάμεις τα έχετε βάλει ;)ετσι τυπε![]()
![]()
γιναν ολοι θεοι τωρα![]()
ο κοσμας τρεφεται απο τα αποβλητα του οργανισμου μαςΓια να αγοράσω του Κοσμά![]()
εγω γαυγιζω μαν αλλα δε με καταλαβαινει κανειςΕννοια σου σε λιγο ολοι θα γαυγιζουμε.........Ευτυχωs που στα super οι τουαλετεs ειναι κοντα.........Απ την παραγωγη στην καταναλωση
τι προβλημα εχεις.. ειμαι ανωτερος απο σενα να ξερεις και ολους σας εδω μεσα..αμα εστειλε τον σταματη για απεσταλμενο.......... φαντασου......![]()
Μυρίζεις και τα οπίσθια αλλου σκυλιούεγω γαυγιζω μαν αλλα δε με καταλαβαινει κανεις![]()
Σκύλος που γαυγίζει δεν δαγκώνει.ο κοσμας τρεφεται απο τα αποβλητα του οργανισμου μας
κοινος με σκατα
εγω γαυγιζω μαν αλλα δε με καταλαβαινει κανεις![]()
Σκύλος που γαυγίζει δεν δαγκώνει.
τα καβαλαω μανΜυρίζεις και τα οπίσθια αλλου σκυλιού![]()
δε σε χλεβαζουμε, σε χυνουμε στη μαπατι προβλημα εχεις.. ειμαι ανωτερος απο σενα να ξερεις και ολους σας εδω μεσα..
εμενα ρε οποτε εχω παει στην γουολ στριτ σταματανε οι αγορες μονο και μονο για να χερετησουν εμενα οι χρηματιστες..
και οχι να με χλευαζετε εσεις οι νωντοτυποι...![]()
![]()
![]()
αυτο ειναι ενα λουτρινο βατραχι που του μπηκε μια σφιγκα στον κωλοΔεν ξέρεις με τι δυνάμεις τα έχετε βάλει ;)
![]()
![]()
Αν ρωτάς για τον δικό μου δεν γαυγίζει σχεδόν ποτέ.Ο σκυλοs συμφωνει με αυτο, η θα με κοψει φετεs??
κατσε να φωναξω τον πιεξ να σε περιλαβει γιατι εχεις παρει αερα..δε σε χλεβαζουμε, σε χυνουμε στη μαπα![]()
διπλα σου κανει πιατσα?κατσε να φωναξω τον πιεξ να σε περιλαβει γιατι εχεις παρει αερα..![]()
να 'σαι καλά ρε φίλεΚοσμά χρόνια πολλά ρε.![]()
![]()
Χρόνια πολλά ρε Δαμιανένα 'σαι καλά ρε φίλε![]()
να σου ζήσω μανΧρόνια πολλά ρε Δαμιανέ![]()
τι θες ρενα σε χαιρομαστε![]()
![]()
σου ευχομαινα σου ζήσω μαν
τι θες ρε![]()