treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Το 10% του 120 το 12,σωστά;;;
Καλά τα θυμάμαι;;;
σωστος απορω γτ δεν σου δινουν πτυχιο
Το 10% του 120 το 12,σωστά;;;
Καλά τα θυμάμαι;;;
σε προκαλω ρε μουνι να τον γαμησεις αν μπορειςΠροτιμώ να γαμησω τον μπος![]()
αντε κανα περαπερα ρε νεοναζι...ουγκποιος ρε ο χοντρος![]()
Αν ήμουν στο μαθηματικό θα το χα πάρει.σωστος απορω γτ δεν σου δινουν πτυχιο
ρε μλκ διπλα σου ο μισος ειμαι και λες εμενα χοντροαντε κανα περαπερα ρε νεοναζι...ουγκ![]()
χαρα στα σκελια του θα παρεισε προκαλω ρε μουνι να τον γαμησεις αν μπορεις![]()
τα δικα σου σκελια τα βλεπω κενα μεταχαρα στα σκελια του θα παρει![]()
καλα ρε πας καλα? εγω χοντρος..ρε μλκ διπλα σου ο μισος ειμαι και λες εμενα χοντρο
εσυ τι εισαι τοτε τεραπαχος![]()
καλα ρε πας καλα? εγω χοντρος..![]()
νωντας μπροστα σου ειναι τσιλιβιθραςκαλα ρε πας καλα? εγω χοντρος..![]()
εχεις βρεθει διπλα στη ντιβα του ιντερνετ τον σταματακη?ρε μλκ διπλα σου ο μισος ειμαι και λες εμενα χοντρο
εσυ τι εισαι τοτε τεραπαχος![]()
καμποσα... το θεμα ειναι οτι τα συγκεκριμενα που χρωσταω δεν μαρεσουν καθολου και σιχανομαι να τα διαβαζω..χρωστας πολλα μαθηματα?
και απεναντιεχεις βρεθει διπλα στη ντιβα του ιντερνετ τον σταματακη?![]()
αρχες του 11 αν θυμαμαι καλα...εχεις βρεθει διπλα στη ντιβα του ιντερνετ τον σταματακη?![]()
αμα γινεις νωντοτυπος, ισως κατι να κανουμε για να τα περασεις χωρις να τα δωσεις..... εχουμε δικους μας ανθρωπους παντουκαμποσα... το θεμα ειναι οτι τα συγκεκριμενα που χρωσταω δεν μαρεσουν καθολου και σιχανομαι να τα διαβαζω..
αλλα πρεπει...
ετρεμε η κοτα?και απεναντι
και στις 2 περιπτωσεις πηγαινε σα κομπρεσερ![]()
αρχιδια εχετεαμα γινεις νωντοτυπος, ισως κατι να κανουμε για να τα περασεις χωρις να τα δωσεις..... εχουμε δικους μας ανθρωπους παντου![]()
αρχιδαρες εχουμε και μας τις γλυφουν κατι ρεταλια σαν τους κοσμομποϋςαρχιδια εχετε![]()
τυχερη πιεξουλα σε λιγο καιρο θα κανει πιατσα σου και η σταμουλα που κατα δηλωση της ειιναι η πιο ομορφη πουταναΠάλι εδώ είσαι μωρή ξεκωλιασμένη μπουρούχα; Άντε στη Συγγρού να ρουφήξεις καμιά πάκικη ψωλή μπας και βγάλεις τη φασολάδα την επιούσια.![]()
![]()
![]()
οχι φασολαδα .. κανει διαιτα η μεμουλα...Πάλι εδώ είσαι μωρή ξεκωλιασμένη μπουρούχα; Άντε στη Συγγρού να ρουφήξεις καμιά πάκικη ψωλή μπας και βγάλεις τη φασολάδα την επιούσια.![]()
![]()
![]()