kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
αν δεν με προλάβει το μουνί ο δελαπόρτας θα ήθελα να είμαι ο βιογράφος του ιωάννηΕίναι βαριά τα λόγια σου![]()
![]()
αν δεν με προλάβει το μουνί ο δελαπόρτας θα ήθελα να είμαι ο βιογράφος του ιωάννηΕίναι βαριά τα λόγια σου![]()
![]()
ετερόκλητα ποσταρίσματα
![]()
ntou not αμφισβητείς κοσνικτου γκουντ του μπι τρου
αει ντοντ αμφισβητω κοσνικ....Ατ λιστ του μιλαω και παιρνω απαντησηntou not αμφισβητείς κοσνικ
melissa giraldo
αει ντοντ αμφισβητω κοσνικ....Ατ λιστ του μιλαω και παιρνω απαντηση
Για το κοριτσι λεω........
κράτα ψηλά τον πήχη ποτέ δεν ξέρεις
http://[URL unfurl="true"]www.fratfury.com/wp-content/uploads/2009/12/melissa-giraldo-8.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Δεν ανησυχω για τον πηχη αδερφε.....Ειναι ψηλα ακομα ....και με το φυσημα του αερα.....Αλλο με ανησυχει.....Που δεν συγκινουνται τετοια κοριτσια με....σκετο αερα ;D
Δεν ανησυχω για τον πηχη αδερφε.....Ειναι ψηλα ακομα ....και με το φυσημα του αερα.....Αλλο με ανησυχει.....Που δεν συγκινουνται τετοια κοριτσια με....σκετο αερα![]()
Ναι......αν και δεν στοχευω στην μαγειρικη μαζι τηs....τι να την κάνεις ρε φίλε ούτε μακαρόνια δε θα ξέρει να βράζει![]()
Ναι......αν και δεν στοχευω στην μαγειρικη μαζι τηs....
Θα την ταιζω στο στομα και μεχρι να ξεπαραδιαστω θαχει πλουτισει η Ελλαδααν τρώτε συνέχεια απ'έξω όμως εσύ θα ξεπαραδιαστείς και αυτή θα γίνει φακλάνα![]()
Θα..........πα---χυνειs
ela ρε μεμα επρεπε να σε ειχα προχθες μαζιοι νωντοτυποι σας χυνουμε στη μουρη κοσμομποϋς![]()
![]()
![]()
ερχεται η ωρα που θα ξεμπερδεψουμε οριστικα μαζι σας
σταματακη κοκοκοκοκοκο παλι σημερα ε? πολυ ντιβα την εχεις δει μου φαινεταιθα το μετανιωσεις
![]()
τι εγινε προχθες μπαρουλη?ela ρε μεμα επρεπε να σε ειχα προχθες μαζι![]()
καποιος καπου μιλια μακρυα μου ειπε οτι οι ελληνιδες ειναι ομορφεςτι εγινε προχθες μπαρουλη?![]()
μην του λες τετοια του μεμα.. θα βγαλει σπυρια..καποιος καπου μιλια μακρυα μου ειπε οτι οι ελληνιδες ειναι ομορφες![]()
εχει εξαπλωθει η πιρφοραγαπουλιαση μαν, πρεπει να δρασουμε αμεσα προτου παρει τη μορφη επιδημιας :Sκαποιος καπου μιλια μακρυα μου ειπε οτι οι ελληνιδες ειναι ομορφες![]()
α μπα η ντιβαμην του λες τετοια του μεμα.. θα βγαλει σπυρια..![]()
πολυ βεντετα την εχεις δει σταματακη....το νου σουμην του λες τετοια του μεμα.. θα βγαλει σπυρια..![]()