memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
μανικια περναωΝα σου πω,ξέρεις να περνάς μικρόφωνο;;;![]()
μανικια περναωΝα σου πω,ξέρεις να περνάς μικρόφωνο;;;![]()
Έλα αφού θα πεις μην μου κάνεις τον δύσκολο. :-*μανικια περναω![]()
ποιο τραγουδι θα πεις αυριο?Έλα αφού θα πεις μην μου κάνεις τον δύσκολο. :-*
Άντε κ περιμένει...
Αύριο έχουμε ποίηση...θα πω το Εύα του Ελύτη. :-*ποιο τραγουδι θα πεις αυριο?
το YMCA?
![]()
Αύριο έχουμε ποίηση...θα πω το Εύα του Ελύτη. :-*
Άντε πες τώρα μανάρι!!! :-* :-* :-*
Το ξέρα...θες το κορμί μου δηλαδή,υλικά ανταλλάγματα...τερμα οι δωρεαν τεχνικες συμβουλες
![]()
Ρεεεε ξέρεις πώς συνδέονται ακουστικά κ μικρόφωνο στο pc???Kατι γιαγιαδες στην γειτονια μου εμαθαν για τον απολυτο ρεντικολο
και θέλουν οπωσδηποτε να μπουν εδω μεσα και να γνωριστουν ή να πανε να πιασουν δουλεια
μεταξουργειο για να τον πετυχουν (πιο ευκολα τον πετυχαινεις μεταξουργειο επειδη ειναι περιθωρειακος και κανει παρεες με πουτανες μονο)![]()
Kατι γιαγιαδες στην γειτονια μου εμαθαν για τον απολυτο ρεντικολο
και θέλουν οπωσδηποτε να μπουν εδω μεσα και να γνωριστουν ή να πανε να πιασουν δουλεια
μεταξουργειο για να τον πετυχουν (πιο ευκολα τον πετυχαινεις μεταξουργειο επειδη ειναι περιθωρειακος και κανει παρεες με πουτανες μονο)![]()
Ρεεεε ξέρεις πώς συνδέονται ακουστικά στο pc???![]()
![]()
![]()
γιατί δεν κάνεις απλώς δοκιμές στις υποδοχές που βλέπειςΡεεεε ξέρεις πώς συνδέονται ακουστικά κ μικρόφωνο στο pc???![]()
![]()
(είναι μια μαλακία 2 σε ένα)
οχι ρε τυπε ο γιωτομορτης δεν μαλωνειρε μαν έχεις τσακωθεί με πολύ κόσμο εδώ μέσα, γιατί έτσι?![]()
ρε μαν έχεις τσακωθεί με πολύ κόσμο εδώ μέσα, γιατί έτσι?![]()
κλωνομορτη τρεχα να προλαβεις λεμε
Δυσκολεύει η ζωή των «γιωτάδων»
![]()
μην ξεχασεις να κανεις κλωνοδιαλογο εριναλομορτη και να λες πως γουσταρεις μπατσους και στρατιωτικουςΚατσε περιμενε να αλλαξω μια την φωτογραφια στο τουιτερ
και θα πάω τυπε μου.....
μην ξεχασεις να κανεις κλωνοδιαλογο εριναλομορτη και να λες πως γουσταρεις μπατσους και στρατιωτικους
το ξεχασα τυπε
παλι εξω εισαι ρε γιωτα?
ο νωντας σου στελνει την νωντοκαταρα του απτον εβρο![]()
αν απαντησεις θα κανονισω ραντεβουδακι με την κυρα Ευτερπη απο διπλα.... ενα φαφουτικο μωρο αλλο πραμα να τα φτιαξετε να κανετε και παράξενα παιδια.... θα βγει ενα μωρο γέρος με τσουλουφι κ θα θελει να παιζει μπαλα στο μεταξουργειο...
ο νωντας σου στελνει την νωντοκαταρα του απτον εβρο![]()