gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
να τις βγαζεις και στον ηλιοδεν έπιανε το τηλεκοντρόλ άλλαξα θέση στις μπαταρίες πάντα πιάνει
να τις βγαζεις και στον ηλιοδεν έπιανε το τηλεκοντρόλ άλλαξα θέση στις μπαταρίες πάντα πιάνει
παλιά τις έβαζα πάνω στο καλοριφέρνα τις βγαζεις και στον ηλιο
δεν έπιανε το τηλεκοντρόλ άλλαξα θέση στις μπαταρίες πάντα πιάνει
στο ψυγειο no frost...δεν έπιανε το τηλεκοντρόλ άλλαξα θέση στις μπαταρίες πάντα πιάνει
με χειριστήριο το έχεις?Ωραια....Τωρα θα στιψει το πλυντηριο
φορτίζονται και εκεί?στο ψυγειο no frost...
ψυχονται κ ανανεωνονται...εγω το χω κανει κανα δυο φορες οταν ημουν μπατιρρρρρφορτίζονται και εκεί?
τι λες βρε μλκ;αυτος ο καημος μας τρωει;Επιτέλους
Αλλάξανε οι mods.
Kαιρός ήτανε.
Nα πάρεις καινούργιες ρε γερολαδά.δεν έπιανε το τηλεκοντρόλ άλλαξα θέση στις μπαταρίες πάντα πιάνει
με χειριστήριο το έχεις?
πριν κάτι μέρες πήγα να βγάλω μια παλιά μπαταρία από ένα ξυπνητήρι και η μπαταρία είχε αμολήσει ένα υλικό με αμμώδη υφή διατήρησα την ψυχραιμία μου και έπλυνα αμέσως τα χέρια με σαπούνι και άφθονο νερόψυχονται κ ανανεωνονται...εγω το χω κανει κανα δυο φορες οταν ημουν μπατιρρρρρ
ρε μαν η αλλαγή θέσης στις μπαταρίες είναι φετίχNα πάρεις καινούργιες ρε γερολαδά.
Πως θα κινηθεί η οικονομία μας;
Αν κάνεις παπατζιλίκια και με τις μπαταρίες;
είσαι καλά μαν γενικά μιλάωΓιατι ??? Υπαρχουνε και διχωs??
καλα εκανες...καλα εγω καταλαθος εριξα αντισκωριακο στα ματια μου κ βλεπω... + εφαγα βενζινοκολλα μικρος...πριν κάτι μέρες πήγα να βγάλω μια παλιά μπαταρία από ένα ξυπνητήρι και η μπαταρία είχε αμολήσει ένα υλικό με αμμώδη υφή διατήρησα την ψυχραιμία μου και έπλυνα αμέσως τα χέρια με σαπούνι και άφθονο νερό
το 'πε και ο σαμαράς, ανασχημαρισμόςτι λες βρε μλκ;αυτος ο καημος μας τρωει;
από κάτι τέτοια ατυχήματα γίνονται και οι υπερήρωες ;) θα μπορούσες να γίνεις ο απόλυτος τιμωρός του σκώρουκαλα εκανες...καλα εγω καταλαθος εριξα αντισκωριακο στα ματια μου κ βλεπω... + εφαγα βενζινοκολλα μικρος...
μη φοβασαι τιποτα...
γραψε λαθος μαν...αντισκουριακο (κατα της σκουριας) ηθελα να πω...από κάτι τέτοια ατυχήματα γίνονται και οι υπερήρωες ;) θα μπορούσες να γίνεις ο απόλυτος τιμωρός του σκώρου
Με τετοια μετρα μαν, παραμιλαωείσαι καλά μαν γενικά μιλάω
καλά το έγραψες εσύγραψε λαθος μαν...αντισκουριακο (κατα της σκουριας) ηθελα να πω...