gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
να τις βγαζεις και στον ηλιοδεν έπιανε το τηλεκοντρόλάλλαξα θέση στις μπαταρίες
πάντα πιάνει
![]()
![]()
να τις βγαζεις και στον ηλιοδεν έπιανε το τηλεκοντρόλάλλαξα θέση στις μπαταρίες
πάντα πιάνει
![]()
![]()
παλιά τις έβαζα πάνω στο καλοριφέρνα τις βγαζεις και στον ηλιο![]()
δεν έπιανε το τηλεκοντρόλάλλαξα θέση στις μπαταρίες
πάντα πιάνει
![]()
![]()
στο ψυγειο no frost...δεν έπιανε το τηλεκοντρόλάλλαξα θέση στις μπαταρίες
πάντα πιάνει
![]()
![]()
με χειριστήριο το έχεις?Ωραια....Τωρα θα στιψει το πλυντηριο![]()
φορτίζονται και εκεί?στο ψυγειο no frost...
ψυχονται κ ανανεωνονται...εγω το χω κανει κανα δυο φορες οταν ημουν μπατιρρρρρφορτίζονται και εκεί?![]()
τι λες βρε μλκ;αυτος ο καημος μας τρωει;Επιτέλους![]()
![]()
Αλλάξανε οι mods.
Kαιρός ήτανε.
Nα πάρεις καινούργιες ρε γερολαδά.δεν έπιανε το τηλεκοντρόλάλλαξα θέση στις μπαταρίες
πάντα πιάνει
![]()
![]()
με χειριστήριο το έχεις?![]()
πριν κάτι μέρες πήγα να βγάλω μια παλιά μπαταρία από ένα ξυπνητήρι και η μπαταρία είχε αμολήσει ένα υλικό με αμμώδη υφήψυχονται κ ανανεωνονται...εγω το χω κανει κανα δυο φορες οταν ημουν μπατιρρρρρ![]()
![]()
ρε μαν η αλλαγή θέσης στις μπαταρίες είναι φετίχNα πάρεις καινούργιες ρε γερολαδά.
Πως θα κινηθεί η οικονομία μας;
Αν κάνεις παπατζιλίκια και με τις μπαταρίες;
είσαι καλά μανΓιατι ??? Υπαρχουνε και διχωs??
καλα εκανες...καλα εγω καταλαθος εριξα αντισκωριακο στα ματια μου κ βλεπω...πριν κάτι μέρες πήγα να βγάλω μια παλιά μπαταρία από ένα ξυπνητήρι και η μπαταρία είχε αμολήσει ένα υλικό με αμμώδη υφήδιατήρησα την ψυχραιμία μου και έπλυνα αμέσως τα χέρια με σαπούνι και άφθονο νερό
![]()
το 'πε και ο σαμαράς, ανασχημαρισμόςτι λες βρε μλκ;αυτος ο καημος μας τρωει;![]()
από κάτι τέτοια ατυχήματα γίνονται και οι υπερήρωες ;) θα μπορούσες να γίνεις ο απόλυτος τιμωρός του σκώρουκαλα εκανες...καλα εγω καταλαθος εριξα αντισκωριακο στα ματια μου κ βλεπω...![]()
+ εφαγα βενζινοκολλα μικρος...
μη φοβασαι τιποτα...![]()
![]()
γραψε λαθος μαν...αντισκουριακο (κατα της σκουριας) ηθελα να πω...από κάτι τέτοια ατυχήματα γίνονται και οι υπερήρωες ;) θα μπορούσες να γίνεις ο απόλυτος τιμωρός του σκώρου![]()
Με τετοια μετρα μαν, παραμιλαωείσαι καλά μανγενικά μιλάω
![]()
καλά το έγραψες εσύγραψε λαθος μαν...αντισκουριακο (κατα της σκουριας) ηθελα να πω...