apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε προσεχε μην σε καταραστει ο Θεος ΝωνταςΕπισης ολη η νωντοπαρεα να μπαναριστει...
τυπε προσεχε μην σε καταραστει ο Θεος ΝωνταςΕπισης ολη η νωντοπαρεα να μπαναριστει...
σωστα απο και περα μονο papadopoulos alexis θελουμεΤι προσφέρουν συνέχεια τόσο καιρό αυτά τα άτομα. Τα ίδια και τα ίδια.
quardeen = πούτσοι και γυμναστική (μας τα πρήξε όλο τα ίδια εντάξει μας καύλωσες φτάνει)
erinal = χοντρή που τις αρέσουν οι πίπες (μας τα πρήξε εντάξει εχεις σεξουαλική ζωή φτάνει)
vilma = έχω γούστο και μεγαλομανία και διαβάζω madam Figaro (μας τα πρήξε εντάξει δεν είσαι φτηνή φτάνει το κομπλεξ)
apolyto_arseniko = τύπε, τύπε, τύπε τύπε …. Να πας τα λεφτά στα (μας τα πρήξε με τα Καιμαν)
Και φυσικά ξέχασα και τον άλλο το γιοτά τον Palermo. Κούρασαν οι κριτικές του. Αφού δεν το έχει τι πάει και τον τρώνε τα λεφτά η πρώην πουτάνες που δούλευαν κάποια στιγμή σε κάποια μπουρδέλα και τώρα το παίζουν τουρίστριες.
Μας κάνατε τα αρχιδια μπαλόνια, μπορείτε να μην ποστάρετε για λίγες μέρες.
Έλεος δεν ξέρω αν είναι γκόμενες από τα παιδιά που είναι admin εδώ ή δημιούργημα φανταστικό δικό τους για να αυξήσουν την επισκεψιμότητα του σαιτ αλλά κούρασαν.
Μας πρήξατε με τα χαϊδεμένα σας παιδιά.
δεν δείχνετε την ίδια ευτηξία σε όλους και είστε συνέχεια άδικοι σε πολλά πράγματα, από την διαγραφή ενός θρεντ μέχρι ότι άλλο θες υπάρχει άνιση μεταχείριση προς τα μέλη.
Φόρουμ μπουρδέλο το κάνατε μοντέλο! Άντε τρέξτε να σβήσετε τώρα το θρεντ και μην ξεχάσετε να με κάνετε μπαν!
τυπε τωρα που θελουν να κανουν πογκρομ και σε εμενα καταλαβαινω την αγωνια του μορτητελικα τυπε βρεθηκε ο εγκεφαλος για το πραξικοπημα της βαριοπουλας εναντιον του Μπολντη
τυπε τωρα που θελουν να κανουν πογκρομ και σε εμενα καταλαβαινω την αγωνια του μορτη
ολες οι λιστες στην φορα
την αβραμοαφροδιτη τυπεΞέχασα κάποια?
μερικές και να θέλουν δεν μπορούνε να γράψουν.Νομίζω πως έχουν μείνει πολύ λίγες πια με ενεργό παρουσία...
Αν δεν κάνω λάθος...silva, Antigoni, velvy δεν γράφουν πια...
Η quardeen ανεβάζει μονο εικονες, δεν έχει πειράξει κανέναν.
Οι Rhytm - Erinal - Vilma γράφουν στο σπαμοθρεντ και άντε η βιλμα να ανεβαζει καμια φωτο.
Πολυ πιο διακριτικές είναι μουνιτσα και λουκρητία...
Ξέχασα κάποια?
Επίσης νοσταλγώ κάποια πιο παλιά μελη που δε γράφουν πια...τότε τους διαβαζα αλλα δεν εγραφα εγω συχνα.
Αλλα και τώρα υπάρχουν πολυ αξιολογα μελη...άλλα με έξυπνο χιουμορ..άλλοι με την πλακα τους...
Προσωπικά δεν εχω πρόβλημα με κανεναν..
Κάποιοι λενε το σαιτ φθινει σε σχεση με παλιοτερα...αλλοι λενε είναι μια χαρα...
Αλλα δεν νομιζω να υπαρχει αλλου σαν το μπου..
Ακομα και με κάποια μελη που δε συμπαθω..άλλα έφυγαν άλλα υπάρχουν... δε θα ζητουσα ποτε τη διαγραφη τους...
Αλλα αυτο το κρινει ο αντμινορας...
Γενικα ας μη μας τρωει η μιζερια...
τυπε τωρα που θελουν να κανουν πογκρομ και σε εμενα καταλαβαινω την αγωνια του μορτη
ολες οι λιστες στην φορα
Δεν είναι ΌΛΟΙ οι mods ίδιοι ! Υπάρχουν και ΟΚ mods !
Δύο είναι αυτοί που κάνουν αδικίες κτλ. λόγω Κόμπλεξ !
Ο Αντισθένης ο πενηντάρης+ ο οποίος είναι νάνος (1,63m)
και ο Κακάσχημος Ο Chevalier Fidele' που δεν του κάθεται
ούτε η χειρότερη μπαζόλα κι έχει ψυχολογικά πολλά εξετίας
της τρομερής ασχήμιας του.
Η μόνη ένσταση μου είναι οτι είμαστε μόνο πενήντα άτομα.τι γινεται με τους κλωνους ρε τυποι μηπως ειμαστε καμια δεκαρια ατομα εδω μεσα και νομιζουμε οτι ειμαστε χιλιαδες μελη τι στο πουτσο
δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ τυπεΤινος κλωνος εισαι εσυ ?
δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ τυπε
ενω με τα πικραμενα σεντονια τον τελευταιο καιρο εσυ εισαι λιακαδα στην εξοχη
Σε πάω γιατρέ,Νομίζω πως έχουν μείνει πολύ λίγες πια με ενεργό παρουσία...
Αν δεν κάνω λάθος...silva, Antigoni, velvy δεν γράφουν πια...
Η quardeen ανεβάζει μονο εικονες, δεν έχει πειράξει κανέναν.
Οι Rhytm - Erinal - Vilma γράφουν στο σπαμοθρεντ και άντε η βιλμα να ανεβαζει καμια φωτο.
Πολυ πιο διακριτικές είναι μουνιτσα και λουκρητία...
Ξέχασα κάποια?
Επίσης νοσταλγώ κάποια πιο παλιά μελη που δε γράφουν πια...τότε τους διαβαζα αλλα δεν εγραφα εγω συχνα.
Αλλα και τώρα υπάρχουν πολυ αξιολογα μελη...άλλα με έξυπνο χιουμορ..άλλοι με την πλακα τους...
Προσωπικά δεν εχω πρόβλημα με κανεναν..
Κάποιοι λενε το σαιτ φθινει σε σχεση με παλιοτερα...αλλοι λενε είναι μια χαρα...
Αλλα δεν νομιζω να υπαρχει αλλου σαν το μπου..
Ακομα και με κάποια μελη που δε συμπαθω..άλλα έφυγαν άλλα υπάρχουν... δε θα ζητουσα ποτε τη διαγραφη τους...
Αλλα αυτο το κρινει ο αντμινορας...
μετα τις δικές σου προτροπες διορθώθηκα!
τα βλέπω όλα εκπληκτικά, τέλεια κλπ
θα εισηγηθώ να γίνεις και τιμημένος...
(φτου...και νομιζα θα άλλαζες άβαταρ.... και ο άλλος ο φλουφλης ο παπαζολης πρεπει να αλλαξει..)
τυπε οταν μπλεκουν μια χυλοπυτιασμενη ελλεεινιδα και ενας γιωτομορτης το αποτελεσμα ειναι η κακοηθειατυπε θελω να μαθω περισσοτερα για το θεμα τουιτερ. υπαρχη βαση στις κατηγοριες?
εκει που σου λεω για τη γκομενα σου πως πρεπει να ειναι το ειδες?
δηλαδή μόνο ξύλο;αν μου βρεις εσυ τετοια γκομενα .... (οπως μου τη λες).... εγω σε κερναω απλο αυταρχικο στο 104..