διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Bάλε ψηφοφορία.εγω απαιτω να μου πει καποιος γιατι ενοχλω
Bάλε ψηφοφορία.εγω απαιτω να μου πει καποιος γιατι ενοχλω
πολλά λεςπισω απο αυτο το νικ ειναι ενας ανθρωπος >
το ειδα πρεπει να ανοιξε πολυ πολυ προσφατα γιατι μαλλον το ειδα μια βδομαδα πριν περιπου που το εφτιαχναν.ξερεις ποιος το ανοιξε;
Οι αντρες δεν μιλούν πολύόποιος μιλάει πολύ λέει βλακείες
πολλά λες
Περίληψη - διομήδης Εικόνα/κείμενοΟι αντρες δεν μιλούν πολύ
δεν θυμάμαι πότε λεςμου φερεσαι ασχημα ειναι επειδη τις προαλλες σου χωθηκα; :-
απλά δεν χρειάζεται να κλείσεις τραπέζι,γιατί τρως στο όρθιο
με συνοδεία σκυλάδικων "Τα μαύρα μάτια σου"! κλπ
Τι προσφέρουν συνέχεια τόσο καιρό αυτά τα άτομα. Τα ίδια και τα ίδια.
quardeen = πούτσοι και γυμναστική (μας τα πρήξε όλο τα ίδια εντάξει μας καύλωσες φτάνει)
erinal = χοντρή που τις αρέσουν οι πίπες (μας τα πρήξε εντάξει εχεις σεξουαλική ζωή φτάνει)
vilma = έχω γούστο και μεγαλομανία και διαβάζω madam Figaro (μας τα πρήξε εντάξει δεν είσαι φτηνή φτάνει το κομπλεξ)
apolyto_arseniko = τύπε, τύπε, τύπε τύπε …. Να πας τα λεφτά στα (μας τα πρήξε με τα Καιμαν)
Και φυσικά ξέχασα και τον άλλο το γιοτά τον Palermo. Κούρασαν οι κριτικές του. Αφού δεν το έχει τι πάει και τον τρώνε τα λεφτά η πρώην πουτάνες που δούλευαν κάποια στιγμή σε κάποια μπουρδέλα και τώρα το παίζουν τουρίστριες.
Μας κάνατε τα αρχιδια μπαλόνια, μπορείτε να μην ποστάρετε για λίγες μέρες.
Έλεος δεν ξέρω αν είναι γκόμενες από τα παιδιά που είναι admin εδώ ή δημιούργημα φανταστικό δικό τους για να αυξήσουν την επισκεψιμότητα του σαιτ αλλά κούρασαν.
Μας πρήξατε με τα χαϊδεμένα σας παιδιά.
δεν δείχνετε την ίδια ευτηξία σε όλους και είστε συνέχεια άδικοι σε πολλά πράγματα, από την διαγραφή ενός θρεντ μέχρι ότι άλλο θες υπάρχει άνιση μεταχείριση προς τα μέλη.
Φόρουμ μπουρδέλο το κάνατε μοντέλο! Άντε τρέξτε να σβήσετε τώρα το θρεντ και μην ξεχάσετε να με κάνετε μπαν!
Eγω πoστάρω photosΠερίληψη - διομήδης Εικόνα/κείμενο
Όνομα: διομήδης
Αξίωμα: Τιμημένος
Ημερομηνία εγγραφής: 26/12/08, 16:04
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 17:06
καιρός για αυτοκριτική :cool
αν ήσουν πραγματικός τιμημένος θα πόσταρες τσόντες δεν ξέρω αν με πιάνειςEγω πoστάρω photos
Aλλος έχει την ειδίκευση αυτή, δεν μπλέκω στα χωράφια του. ;)αν ήσουν πραγματικός τιμημένος θα πόσταρες τσόντες δεν ξέρω αν με πιάνεις
ναι αλλά μπήκες χωρίς δισταγμό στα χωράφια του επίσης τιμημένου αλφόνσο και ποστάρεις τσοντοτζιφάκιαAλλος έχει την ειδίκευση αυτή, δεν μπλέκω στα χωράφια του. ;)
Τον αφήνω να ζήσει.
Βρε Χάχα, ο αλφόνσο είμαι εγω.ναι αλλά μπήκες χωρίς δισταγμό στα χωράφια του επίσης τιμημένου αλφόνσο και ποστάρεις τσοντοτζιφάκια
Δεν τα έχω παρακολουθήσει όλα, αλλά παίρνει και σε κανέναν από εδώ πίπες;erinal = χοντρή που τις αρέσουν οι πίπες (μας τα πρήξε εντάξει εχεις σεξουαλική ζωή φτάνει)
Τι προσφέρουν συνέχεια τόσο καιρό αυτά τα άτομα. Τα ίδια και τα ίδια.
quardeen = πούτσοι και γυμναστική (μας τα πρήξε όλο τα ίδια εντάξει μας καύλωσες φτάνει)
erinal = χοντρή που τις αρέσουν οι πίπες (μας τα πρήξε εντάξει εχεις σεξουαλική ζωή φτάνει)
vilma = έχω γούστο και μεγαλομανία και διαβάζω madam Figaro (μας τα πρήξε εντάξει δεν είσαι φτηνή φτάνει το κομπλεξ)
apolyto_arseniko = τύπε, τύπε, τύπε τύπε …. Να πας τα λεφτά στα (μας τα πρήξε με τα Καιμαν)
Και φυσικά ξέχασα και τον άλλο το γιοτά τον Palermo. Κούρασαν οι κριτικές του. Αφού δεν το έχει τι πάει και τον τρώνε τα λεφτά η πρώην πουτάνες που δούλευαν κάποια στιγμή σε κάποια μπουρδέλα και τώρα το παίζουν τουρίστριες.
Έλεος δεν ξέρω αν είναι γκόμενες από τα παιδιά που είναι admin εδώ ή δημιούργημα φανταστικό δικό τους για να αυξήσουν την επισκεψιμότητα του σαιτ αλλά κούρασαν.
δεν δείχνετε την ίδια ευτηξία σε όλους και είστε συνέχεια άδικοι σε πολλά πράγματα, από την διαγραφή ενός θρεντ μέχρι ότι άλλο θες υπάρχει άνιση μεταχείριση προς τα μέλη.
Φόρουμ μπουρδέλο το κάνατε μοντέλο! Άντε τρέξτε να σβήσετε τώρα το θρεντ και μην ξεχάσετε να με κάνετε μπαν!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛΙΑ .... ΦΟΡΤΣΑΤΗ ΛΕΜΕ!!!!!Τι προσφέρουν συνέχεια τόσο καιρό αυτά τα άτομα. Τα ίδια και τα ίδια.