Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
καροτέν
Κακο αγορι....Αντιμιλας με τον τροπο σου...Χρειαζεσαι τιμωρια....
καροτέν
ζηλεύεις?τον εχεις σε μπρονζε χρωμα
τα τρίβεις με μαγειρική σόδα διαλυμένη σε νερό όλα τα κολπάκια έχουν μέσα μαγειρική σόδαΩραία λοιπόν,αφού δεν ξέρει κανείς, δώστε μου 50€ να σας πω.
τον εχεις σε μπρονζε χρωμα
διαγράψου από το μπου :'( είναι η χειρότερη τιμωρία που θα μπορούσε να μου επιβληθεί :'( έλα τιμώρησέ με μου αξίζει :'(Κακο αγορι....Αντιμιλας με τον τροπο σου...Χρειαζεσαι τιμωρια....
γυαλιστικο και τριψιμο με τροχουδακι με το ειδικο σφουγγαρακιΩραία λοιπόν,αφού δεν ξέρει κανείς, δώστε μου 50€ να σας πω.
οχι μαν εχω μια μονομαχια εδω τωραζηλεύεις?
τα τρίβεις με μαγειρική σόδα διαλυμένη σε νερό όλα τα κολπάκια έχουν μέσα μαγειρική σόδα
Σε μωβ θα τον εχει οπως παει...
διαγράψου από το μπου :'( είναι η χειρότερη τιμωρία που θα μπορούσε να μου επιβληθεί :'( έλα τιμώρησέ με μου αξίζει :'(
Αφου δεν έχεις αυτοκίνητο τί μιλάς.τα τρίβεις με μαγειρική σόδα διαλυμένη σε νερό όλα τα κολπάκια έχουν μέσα μαγειρική σόδα
ΑΛλου αυτα.....Για σωματικη τιμωρια μιλαω....
εσύ που μιλάς για την αεκ είσαι ιδιοκτήτης της μήπως? σαπόρτερ έστω?Αφου δεν έχεις αυτοκίνητο τί μιλάς.
Αλλος.....
Μεγαλοσαπόρτερ θα έλεγα..........τόσα χρόνια διαρκείαςεσύ που μιλάς για την αεκ είσαι ιδιοκτήτης της μήπως? σαπόρτερ έστω?
Σ'ενα βαμβάκι λίγο υγρό φρένων, τρίβεις ελαφρά και έγιναν καινούργια.γυαλιστικο και τριψιμο με τροχουδακι με το ειδικο σφουγγαρακι
εκτος και αν εννοεις τα θαμπωμενα απο υγρασια
οχι μαν εχω μια μονομαχια εδω τωρα
είναι ακριβό κάνε το ίδιο με μαγειρική σόδα και θα με θυμηθείς ;)Σ'ενα βαμβάκι λίγο υγρό φρένων, τρίβεις ελαφρά και έγιναν καινούργια.
Τί ακριβό ρε Κοσμά;είναι ακριβό κάνε το ίδιο με μαγειρική σόδα και θα με θυμηθείς ;)
Τόσο φόβος πια :- Ερχόμαστεοι κοσμοτυποι ειναι στα τελευταια τους
ο κοσμισμος των κοσμομποϋς τελειωσε
ζητω ο νωντισμος
Δεν ξαναγυρνάτε καλύτερα.Τόσο φόβος πια :- Ερχόμαστε
>Δεν ξαναγυρνάτε καλύτερα.
Για σας το λέω, θα κουραστείτε πηγαίνοντας, είναι μακριά.
Θα μας πάει ο βαρος με το όχημαΓια σας το λέω, θα κουραστείτε πηγαίνοντας, είναι μακριά.