gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ειπα να κλεισω την χτεσινη βραδια με αποχαιρετισμο............... σου απ' αυτό .....το αβατάρ
....που κοροΙδεύεις τα παιδιά
ειπα να κλεισω την χτεσινη βραδια με αποχαιρετισμο............... σου απ' αυτό .....το αβατάρ
....που κοροΙδεύεις τα παιδιά
ειπα να κλεισω την χτεσινη βραδια με αποχαιρετισμο......
ειπα να κλεισω την χτεσινη βραδια με αποχαιρετισμο......
ρε μαν τα πηρες καλα τα αιματα το πρωι;το ενα βγηκε πηγμα πηγαινε να το ξαναπαρεις......πάλι εδώ τριγυρνάς? δεν πας να φας καμια μπουγατσο-κρέμα...γιατι τραβα τραβα... ...αδυνάτισες...
ρε μαν τα πηρες καλα τα αιματα το πρωι;το ενα βγηκε πηγμα πηγαινε να το ξαναπαρεις......
έχεις μάθει πολλά πράγματα από τις επισκέψεις σου ;)ρε μαν τα πηρες καλα τα αιματα το πρωι;το ενα βγηκε πηγμα πηγαινε να το ξαναπαρεις......
ρε μαν τα πηρες καλα τα αιματα το πρωι;το ενα βγηκε πηγμα πηγαινε να το ξαναπαρεις......
έχεις μάθει πολλά πράγματα από τις επισκέψεις σου ;)
μια φορά περίμενα φίλο να βγει από γιατρό και η γραμματέας με νόμισε για ιατρικό επισκέπτη :< έρχεται στο άσχετο και μου λέει από ποιά εταιρεία έχετε έρθει; :<τοσα αιφον λαπτοπ κ ταξιδια εχει δωσει στους κωλογιατρους
χωρια τα αιμπαν κ τα λεφτα κατω απο το τραπεζι
τουλαχιστον τον εμαθαν κ κατι
μια φορά περίμενα φίλο να βγει από γιατρό και η γραμματέας με νόμισε για ιατρικό επισκέπτη :< έρχεται στο άσχετο και μου λέει από ποιά εταιρεία έχετε έρθει; :<
και τα δύοπρεπει να ησουν καλοντυμενος
κ να ειχες τσαντα μαζι σου
και τα δύο
γιατί να κυκλοφορούν κοστουμαρισμένοι σ'αυτήν τη δουλειά;
βασικά δεν ξέρω τι προωθούν, φαντάζομαι λειτουργούν ως πλασιέ για ιατρικά μηχανήματα, φάρμακα κτλ;γτ ειναι προμοτιον
αερα πουλανε αν το καλοσκεφτεις
βασικά δεν ξέρω τι προωθούν, φαντάζομαι λειτουργούν ως πλασιέ για ιατρικά μηχανήματα, φάρμακα κτλ;
πες του να ανοιξει θρεντ με τιτλο ποιος μπαναρει συνεχως τον τζειμς λεμπρον οταν επανελθειθα σε λιωσει ο κυριος
ελα που δεν ξερεις ρε μαν.....αφου και συ επισκεπτης εισαι.......βασικά δεν ξέρω τι προωθούν, φαντάζομαι λειτουργούν ως πλασιέ για ιατρικά μηχανήματα, φάρμακα κτλ;
Oλοι είμαστε επισκέπτες πάνω σε αυτήν την γή.ελα που δεν ξερεις ρε μαν.....αφου και συ επισκεπτης εισαι.......
και ο λεμπρον επισκεπτης ειναι πλεον απο χτεςOλοι είμαστε επισκέπτες πάνω σε αυτήν την γή.