kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
δεν καταλαβαίνωσε χύνω παράλληλα με την σούζι από τα δεξιά![]()
δεν καταλαβαίνωσε χύνω παράλληλα με την σούζι από τα δεξιά![]()
ασε με ρε μεμα.. εγω ειμαι ανωτερος απο ολους εσας τους νωντοτυπους.. δεν αξιζει καν οχι να ασχοληθω,ουτε να σας κοιταξω, αλλα να αρχησω να σας απαντω..![]()
![]()
θες να ερθω εγω να δω ποσο αντρακια ειστεαν εχεις κοτσια ελα στην πιατσα να μας αντιμετωπισεις, χεστη πυτζαμουλη![]()
Πες κ που κάνετε πιάτσα...να ξέρουμε που θα σας βρούμε.αν εχεις κοτσια [size=30pt]ελα στην πιατσα[/size] να μας αντιμετωπισεις, χεστη πυτζαμουλη![]()
παραθέτεις απάντηση παγίδαΑπαντάς σε ερώτηση παγίδα![]()
ρε λεμε ειναι προσβολη για μενα να μιλαω με εσας τι να ρθω εκει περααν εχεις κοτσια ελα στην πιατσα να μας αντιμετωπισεις, χεστη πυτζαμουλη![]()
θα στελνω Νωντοαμαρτωλους στην κολασηπαραθέτεις απάντηση παγίδαθα εκτεθείς και σε προορίζω για Κριτή
![]()
Στον λευκό τον πύργο πότε λες να έρθεις,πριν ή μετά την απελευθέρωση της πόλης;θες να ερθω εγω να δω ποσο αντρακια ειστε![]()
μια χαψια σε εχουμεθες να ερθω εγω να δω ποσο αντρακια ειστε![]()
την εχεις δει βεντετα αγαπουλη?ρε λεμε ειναι προσβολη για μενα να μιλαω με εσας τι να ρθω εκει περα![]()
σκασε μωρη πουστραΠες κ που κάνετε πιάτσα...να ξέρουμε που θα σας βρούμε.![]()
ρε σαλτα και γαμησου εσυΣτον λευκό τον πύργο πότε λες να έρθεις,πριν ή μετά την απελευθέρωση της πόλης;![]()
ρε παπαρα με το που θα πατησω το ποδι μου θα τρεμειςμια χαψια σε εχουμε
προσεχε μη φερεις το σκυλι και χεσει την πιατσα, θελουμε να φαμε λιβανεζικο μετα![]()
εγω ρε βεντετα? εγω ρε σας εχω για την πλακα μουτην εχεις δει βεντετα αγαπουλη?
θα στον κοψουμε το βηχα
το νου σου![]()
γιατι θα προκαλεσεις σεισμο?ρε σαλτα και γαμησου εσυ
ρε παπαρα με το που θα πατησω το ποδι μου θα τρεμεις![]()
εσυ θα τρεμεις αμα σου πατησω το ποδιρε παπαρα με το που θα πατησω το ποδι μου θα τρεμεις![]()
Σε έχει χέσει ο Κοσμάς ? χειρότερο από νωντοκατάρα ;)σκασε μωρη πουστρα
ολες οι πουστρες στη κοσμοθρησκεια μαζευτηκατε
τυχαιο?![]()
ρε μλκ πες μου αληθεια οταν με παρεθετεις μηπως τρεμει το χερακι σουγιατι θα προκαλεσεις σεισμο?![]()
καλα μεμιτο πες τα αλλου αυταεσυ θα τρεμεις αμα σου πατησω το ποδι![]()
γιατι δεν ερχεσαι να μας το αποδειξεις face to face λοιπον?εγω ρε βεντετα? εγω ρε σας εχω για την πλακα μου![]()
Εγώ φταίω που σε κάλεσα....ρε σαλτα και γαμησου εσυ
ε με τοσο ανοιχτη κωλαρα, θα ειναι χειροτερος απο το σκυλο του βαρου στο χεσιμοΣε έχει χέσει ο Κοσμάς ? χειρότερο από νωντοκατάρα ;)