διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.437
- Πόντοι
- 5.006
Ας δουλέψει τα κιλά που τρώει και λίγο.Για "φουσκωτο" τον εχειs ρε??? Σεκιουριτα να πουμε??![]()
Α! εκτελούμε και συμβόλαια.
Ας δουλέψει τα κιλά που τρώει και λίγο.Για "φουσκωτο" τον εχειs ρε??? Σεκιουριτα να πουμε??![]()
εγω μαν πηγα για δουλεια και ειχα το μπος να μου ξυνει τα καλωδια![]()
καπως καλυτεραΠως ειανι ο κοπρος σου ρε????Του περασε η αδιαθεσια????
μαστορι καλο ο μπος ε?εγω μαν πηγα για δουλεια και ειχα το μπος να μου ξυνει τα καλωδια![]()
ναι αμε θελεις να στον αμολυσω σπιτι σουμαστορι καλο ο μπος ε?![]()
![]()
![]()
Τα συβολαια εκτελειτε η τουs.....αντιρρησιεs??Ας δουλέψει τα κιλά που τρώει και λίγο.
Α! εκτελούμε και συμβόλαια.![]()
ναι αμε θελεις να στον αμολυσω σπιτι σου
πολυπριζο δε θα σου αφησει![]()
οχι ρε ειναι ενταξειΡε συ κοτζαμ γομαρι πως τον περιοριζεις στο σπιτι???Η στο εχει ρημαξει τελειως????![]()
Ρε συ κοτζαμ γομαρι πως τον περιοριζεις στο σπιτι???Η στο εχει ρημαξει τελειως????![]()
Τα κωλοπειπερ τα δαγκαει?οχι ρε ειναι ενταξει
δεν εχει κανει ζημιες,εξαιρουντε μερικα βιβλια![]()
Μην φανταστείς οτι ήτανε και φτηνή 12€ το κιλο την είχε(όσο περίπου εχει και στα σουπερ-μαρκετ) απλά ευελπιστώ ότι θα είναι καλύτερης ποιότητας απο την φάγε, μεβγάλ κτλ.Χαχαχα, καλα εκανες....Ποσο πηγαινε το κιλο?????
Τα επιπλα τα εχει βαλει στο σκυλοσπιτο......Του εχει αφησει το σπιτι ελευθερο σαν αεροδρομιο για να αλωνιζει...Ξερει τι κανει
Ναι.demon τον λες το σκυλο? :S
![]()
Μην φανταστείς οτι ήτανε και φτηνή 12€ το κιλο την είχε(όσο περίπου εχει και στα σουπερ-μαρκετ) απλά ευελπιστώ ότι θα είναι καλύτερης ποιότητας απο την φάγε, μεβγάλ κτλ.
Αλλωστε πάντα πιστεύω οτι οι μικροί παραγωγοί έχουν καλύτερα προιόντα.
Ναι.
Εχεις κανα πρόβλημα με αυτό φιλαράκι;
Σπιτι Baros γιοκ.Ρε συ κοτζαμ γομαρι πως τον περιοριζεις στο σπιτι???Η στο εχει ρημαξει τελειως????![]()
οχι ρε ειναι ενταξει
δεν εχει κανει ζημιες,εξαιρουντε μερικα βιβλια![]()
Ολα τα λεφτά μπροστάΤα συβολαια εκτελειτε η τουs.....αντιρρησιεs??![]()
Σπιτι Baros γιοκ.![]()