TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
έχω και συλλεκτική έκδοση[move]![]()
![]()
[/move]![]()
στην επομενη καταρα θα σε βαλουμε κι εσεναεγω δεν ειμαι μεσα![]()
![]()
![]()
λιγα τα ψωμια τους ;)σε μενα εχει πεσει ηδη.. και σιγα σιγα εξαφανιζεται![]()
πρώτο σε πωλήσεις σ'έχωεγω δεν ειμαι μεσα![]()
![]()
![]()
αυτο ηταν φταρνισμα που επεσε..... τωρα τωρα θα πεσει η καταρα η κανονικη και θα βλεπεις μερεντα ακομη και στα πατουσακιασε μενα εχει πεσει ηδη.. και σιγα σιγα εξαφανιζεται![]()
μεχρι χτες λογο νωντοκαταρας χανω συνεχεια στο στοιχημα της 3 τελευταιες μερες, τρωω μπαντ μπιτ στο ποκερ, και οι αγοραπολησειες μου στο χρηματιστιριο δεν πανε καλααυτο ηταν φταρνισμα που επεσε..... τωρα τωρα θα πεσει η καταρα η κανονικη και θα βλεπεις μερεντα ακομη και στα πατουσακια![]()
ετοιμαστειτε αρρωστακια για το τελος σας![]()
ενταξει λοιπον, αφου ασπαστηκες τον κοσμισμο και εγινες κοσμομποϊ, να δουμε αν απο αυριο φιαξει η τυχη σουμεχρι χτες λογο νωντοκαταρας χανω συνεχεια στο στοιχημα της 3 τελευταιες μερες, τρωω μπαντ μπιτ στο ποκερ, και οι αγοραπολησειες μου στο χρηματιστιριο δεν πανε καλα.. και επεισης με πονουσε το δοντακι μου
απο σημερα εχω και εγω ομως εναν προστατη.. τον αγιο κοσμα![]()
ενταξει λοιπον, αφου ασπαστηκες τον κοσμισμο και εγινες κοσμομποϊ, να δουμε αν απο αυριο φιαξει η τυχη σου
αν δεν φιαξει (που δεν θα φιαξει) τοτε θα παραδεχθεις δημοσια οτι ο κοσμας ειναι η αγια αθανασια του μπου-κομ , ενας τσαρλατανος, και πως ο μονος αληθινος θεος ειναι ο νωντας
παει αρρωστακι? ή κλανεις μεντες?![]()
πας ολοταχως για εγκλεισμο μαν αν δεν αλλαξεις φαρμακευτικη αγωγη......νωντισμος,
η μονη πραγματικη θρησκεια
πιρφοραγαπουληδες και κοσμομποϋς, η δευτερα παρουσια ερχεται, θα σας εξαφανισωμεν![]()
![]()
νωντισμος,
η μονη πραγματικη θρησκεια
πιρφοραγαπουληδες και κοσμομποϋς, η δευτερα παρουσια ερχεται, θα σας εξαφανισωμεν![]()
![]()
γλιτσα την παλευεις καθολου?πας ολοταχως για εγκλεισμο μαν αν δεν αλλαξεις φαρμακευτικη αγωγη......