memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
μεχρι και αγαλμα εχει.....Ο Νωντας εχει εικονα???Απεικονιζεται πουθενα η ειναι σαν το Μωαμεθ????![]()
μεχρι και αγαλμα εχει.....Ο Νωντας εχει εικονα???Απεικονιζεται πουθενα η ειναι σαν το Μωαμεθ????![]()
με μιση καρδια το κανα να ξερεις.κυριακη εχουμε συμβουλιο να παρθουν οι τελικες αποφασεις.και πολυ καλα εκανες
ειθε η νωντοαυρα να ειναι μαζι σου
αυτο ηταν καταντια για το σαϊτ, να ειναι τιμημενος ο λαστφορλαϊφ και να ειναι τιμημενος και ο νο1 αγαπουλης ο σταματηςετσι να του παρουνε τα γαλονια του σταματακη γιατι την ειχε δει πολυ βεντετα
ολοι οι νωντοτυποι αναφορα στο σταματη
![]()
Όποιος βρίζει τον προφήτη πεθαίνει…παντα ετσι στα 4 ειναι στημενος ο προφητης σας?περιμενει κανα νωντα να του τον φορεσει μηπως?
![]()
λιγο ακομη πιο γκαιη και θα τον λεγανε παπαζολη.......Όποιος βρίζει τον προφήτη πεθαίνει…
![]()
ετσι μωρη λουκια... κανε χαρουλες εσυ και η νωντοφαρα σου..και πολυ καλα εκανες
ειθε η νωντοαυρα να ειναι μαζι σου
αυτο ηταν καταντια για το σαϊτ, να ειναι τιμημενος ο λαστφορλαϊφ και να ειναι τιμημενος και ο νο1 αγαπουλης ο σταματηςετσι να του παρουνε τα γαλονια του σταματακη γιατι την ειχε δει πολυ βεντετα
ολοι οι νωντοτυποι αναφορα στο σταματη
![]()
δεν εχεις δει τι θα πει οργη του νωντα αγαπουληετσι μωρη λουκια... κανε χαρουλες εσυ και η νωντοφαρα σου..
αλλα εγω εχω το αιμα ενος σαγιαν να ρεει στης φλεβες μου..
εγω ειμαι τοσο υπερηφανος για μενα και την φυλη μου....
Η υπερηφανεια μου ειναι ποιο μεγαλη και απ τον βουλευτη που αυτοκτονησε..![]()
Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Εξαπλωνόμαστελιγο ακομη πιο γκαιη και θα τον λεγανε παπαζολη.......![]()
μαν ελειπα , τι εγινε με την δεσποινα ?δεν εχεις δει τι θα πει οργη του νωντα αγαπουλη
ουτε γευση δεν εχεις παρει ακομη και τρως συνεχεια φολες και μποχα
ουτε καν σε προβληματισε οτι μεχρι και η δεσποινα ειιναι νωντοτυπισσα
εχεις να παθεις τοσα, που δε θα τα ευχεσαι στον χειροτερο εχθρο σουθα σε λιωσουμε ρε λεμε
θα σε τσακισουμε
![]()
χμ.....Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Εξαπλωνόμαστε
![]()
ασπαστηκε το νωντισμο και τον πηγαινει μαρουλι τον σταματακη οπου τον πετυχαινειμαν ελειπα , τι εγινε με την δεσποινα ?
δεν υπαρχει γηινος που να με πηγαινει μαρουλι εμενα..ασπαστηκε το νωντισμο και τον πηγαινει μαρουλι τον σταματακη οπου τον πετυχαινει![]()
:Sασπαστηκε το νωντισμο και τον πηγαινει μαρουλι τον σταματακη οπου τον πετυχαινει![]()
ο νωντισμος ειναι παγκοσμια θρησκεια μαν ;):S
νομιζα οτι μονο εμεις οι αυθεντικοι Ελληνες μπορουμε.
κατω ο νωντισμοςο νωντισμος ειναι παγκοσμια θρησκεια μαν ;)
;)ο νωντισμοςειναιηταν παγκοσμια θρησκεια μαν ;)
παγκοσμια αλλα για γνησιους ελλην νομιζα.ο νωντισμος ειναι παγκοσμια θρησκεια μαν ;)
οσο εισαι αγαπουλης δεν εισαι ελευθεροςκατω ο νωντισμος
ζητω η ελευθερια .. ζητω η ελευθερια εκφρασης..![]()
;)παγκοσμια αλλα γιαγνησιους ελληνγνισιους ελιν νομιζα.
αποχωρω.
γνησια ελληνιδα δεν ειναι η δεσποινα?παγκοσμια αλλα για γνησιους ελλην νομιζα.
αποχωρω.