TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
Δεν ξέρω φιλιππινεζικα μανkamehamehaaaaaa![]()
Δεν ξέρω φιλιππινεζικα μανkamehamehaaaaaa![]()
vasiii , casi mano da mandakaaΔεν ξέρω φιλιππινεζικα μαν![]()
αι ντιε μουτvasiii , casi mano da mandakaa
ιαπωνεζικα ειναι μαν
hosh, oro goku do![]()
τι λεει ρε? καλα?
και να ξερεις εσυ δεν εχεις μεγαλη διαφορα απ του ιαπωνεζους...αι ντιε μουτ![]()
αυτο ειναι αρβανιτικο![]()
ε αυτο ειναι γνωστο στην πιατσα ;)και να ξερεις εσυ δεν εχεις μεγαλη διαφορα απ τουςιαπωνεζουςαφρικανους ...
αν το πιασες το υπονοουμενο![]()
κοίτα καμάρι που το 'χει ο άλλοςε αυτο ειναι γνωστο πως λατρευω την πουτσα ;)
τι λες ρε μανγια να κανω μια εξουσιοδωτηση ετσι ωστε καποιος αλλος να κανει κατι εις το ονομα μου εκ μερους μου..
ποσο θα πληρωσω για την εξουσιοδωτηση ?![]()
θελω καποιος φιλος μου που θα παει εξωτερικο να κανει καποια δουλεια για μενα... εχει σχεση με συναλλαγες..τι λες ρε μαν![]()
κοίτα καμάρι που το 'χει ο άλλος![]()
ρε μαν είσαι σίγουρος ότι θα γίνει η δουλειά που θέλεις με μια εξουσιοδότηση?θελω καποιος φιλος μου που θα παει εξωτερικο να κανει καποια δουλεια για μενα... εχει σχεση με συναλλαγες..
αλλα χωρις εξουσιοδοτηση δεν γινεται.. αυτο λεω.. ποσο κανει μια εξουσιοδοτηση...
ψαχνω και στο γοογλε, αλλα δεν, εκαττομυρια ανουσια πραγματα βγαζει
Μαλακά θα σας τσιμπήσουν στο τελωνείο το νου σαςθελω καποιος φιλος μου που θα παει εξωτερικο να κανει καποια δουλεια για μενα... εχει σχεση με συναλλαγες..
αλλα χωρις εξουσιοδοτηση δεν γινεται.. αυτο λεω.. ποσο κανει μια εξουσιοδοτηση...
ψαχνω και στο γοογλε, αλλα δεν, εκαττομυρια ανουσια πραγματα βγαζει
θα είσαι τεράστια απώλεια μαν είσαι κορυφαία αρτίστα :'(
Συγνώμη τα τσιμπούκια κομμένα πια![]()
![]()
ναι στα αγγλικα ειναι γραμενη.. ολα τα υπολοιπα τα εχω οκ.. αυτο λειπει..ρε μαν είσαι σίγουρος ότι θα γίνει η δουλειά που θέλεις με μια εξουσιοδότηση?στα ξένα θα είναι γραμμένη?
![]()
είναι γραμμένη ή θα είναι γραμμένη? μπερδεύτηκα τώραναι στα αγγλικα ειναι γραμενη.. ολα τα υπολοιπα τα εχω οκ.. αυτο λειπει..