kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
όχι ο διομήδης είναι που με ανησυχεί μερικές φορέςμπερδευτηκες πικραμενη αδερφω? σας τον εκοψε το βηχα ο ζεντ φακ?

όχι ο διομήδης είναι που με ανησυχεί μερικές φορέςμπερδευτηκες πικραμενη αδερφω? σας τον εκοψε το βηχα ο ζεντ φακ?
χψαχαχαχχαχα γαμησετα
καλυτερα κξαι απο φοιτητης![]()
ποτε απολυεσαι ρε συ?
εχεις τιποτα ετοιμο απο δουλεια μολις βγεις?
όχι ο διομήδης είναι που με ανησυχεί μερικές φορές![]()
http://[URL unfurl="true"]www.abload.de/img/tumblr_mai9gj2ibe1qbqzmsnv.gif[/img[/URL]]
[/quote] :thumbsup:
Να υποθεσω οτι για...ρινγκ θελειs το κοινοβουλιο??? χμμμ θα ρωτησω και θα σου πω, ποσο το νοικιαζουν για μια μερα......αλλα να ξερειs τα ποτα δικα σουκαλα ρε μαλακες ειναι δυνατον οποτε μπαινω να βλεπω το ονομα μου πρωτο πρωτο?
ο αλλος φτιαχνει κλωνους, ο αλλος λεει για ραντεβου..
ενιγουει οταν με πετυχετε με το καλο. και ΑΝ![]()
παρτε μια γευση τι θα παθετε... απο κινησεις που μου της εμαθε ο βετζετα![]()
ξεκωλιασε τους αδερφε ;)καλα ρε μαλακες ειναι δυνατον οποτε μπαινω να βλεπω το ονομα μου πρωτο πρωτο?
παρτε μια γευση τι θα παθετε... απο κινησεις που μου της εμαθε ο βετζετα![]()
Να υποθεσω οτι για...ρινγκ θελειs το κοινοβουλιο??? χμμμ θα ρωτησω και θα σου πω, ποσο το νοικιαζουν για μια μερα......αλλα να ξερειs τα ποτα δικα σου![]()
![]()
καλα ρε μαλακες ειναι δυνατον οποτε μπαινω να βλεπω το ονομα μου πρωτο πρωτο?
παρτε μια γευση τι θα παθετε... απο κινησεις που μου της εμαθε ο βετζετα
ζω και αναπνεω να δω μια τετοια μερα στην δικη μας βουλη τωρα που ειναι η χρυση αυγη μεσα...![]()
![]()
δεν το λενε ετσι... χεσε την ελληνικη μεταγλωτησηΚύυυυυμααα κάααααμεεεε χάαααμεεεεεεε!
σιγα τα αυγαζω και αναπνεω να δω μια τετοια μερα στην δικη μας βουλη τωρα που ειναι η χρυση αυγη μεσα...![]()
![]()
κι εγω μαν....γουσταρω να δω κασιδιαρη σε nude fight με αρη σπηλιωτοπουλοζω και αναπνεω να δω μια τετοια μερα στην δικη μας βουλη τωρα που ειναι η χρυση αυγη μεσα...![]()
![]()
Χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνειςκι εγω μαν....γουσταρω να δω κασιδιαρη σε nude fight με αρη σπηλιωτοπουλο![]()
![]()