You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Φθινοπωριάζει, και το καλοκαιράκι με τα ωραία του μας αφήνει, παραδίδοντας τη σκυτάλη στο φθινόπωρο με τα δικά του ωραία.
Ευκαιρία να ανοίξουμε ένα θρεντάκι για να εξιστορούμε τις διάφορες εποχές, πως τα περνάμε σε κάθε φάση από αυτές, τι συνηθίζουμε να κάνουμε, αλλά και να περιγράψουμε αξιόλογες εκδηλώσεις που αξίζει να αναφερθούν και υπό τον κυκεώνα των εξελίξεων περνάν απαρατήρητες (πχ γιορτή μπύρας Ξάνθη, κλπ).
Αν έχετε υπόψη κάποια αξιόλογη εκδήλωση, πανηγύρι, συναυλία, δραστηριότητα, ή ότιδήποτε άλλο που νομίζετε ότι αξίζει να διαφημιστεί, πείτε το εδώ.
Τώρα με την κρίση οι βραδιές με λίγα έξοδα και πολύ κέφι, είναι ανεκτίμητες...
Ευκαιρία να ανοίξουμε ένα θρεντάκι για να εξιστορούμε τις διάφορες εποχές, πως τα περνάμε σε κάθε φάση από αυτές, τι συνηθίζουμε να κάνουμε, αλλά και να περιγράψουμε αξιόλογες εκδηλώσεις που αξίζει να αναφερθούν και υπό τον κυκεώνα των εξελίξεων περνάν απαρατήρητες (πχ γιορτή μπύρας Ξάνθη, κλπ).
Αν έχετε υπόψη κάποια αξιόλογη εκδήλωση, πανηγύρι, συναυλία, δραστηριότητα, ή ότιδήποτε άλλο που νομίζετε ότι αξίζει να διαφημιστεί, πείτε το εδώ.
Τώρα με την κρίση οι βραδιές με λίγα έξοδα και πολύ κέφι, είναι ανεκτίμητες...
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 714
- Πόντοι
- 96
To καλοκαιρακι γαμαει και δερνει!!! Λιγοτερα ρουχα μουνακια στις παραλιες ξεκωλιαρες που τα πετανε ολα εξω κλπ! Τι αλλο να θες?
Το φθινοπωρο ειναι σκατα και το ιδιο και ο απαισιος χειμωνας! Ο καιρος γινεται σκατα και ειναι ολα σκατα!
Και μην ακουω τις κλασικες μαλακιες που λενε οι 80χρονοι: "Παιδακι μου το κρυο μπορεις να το πολεμησεις αν ντυθεις καλα ενω με τη ζεστη τι θα κανεις? Ποσα ρουχα να βγαλεις? Η ζεστη δεν αντεχεται! Καλυτερα χειμωνας παρα καλοκαιρι!"
Οποιος το πιστευει αυτο ειναι γκει
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
Το φθινοπωρο ειναι σκατα και το ιδιο και ο απαισιος χειμωνας! Ο καιρος γινεται σκατα και ειναι ολα σκατα!
Και μην ακουω τις κλασικες μαλακιες που λενε οι 80χρονοι: "Παιδακι μου το κρυο μπορεις να το πολεμησεις αν ντυθεις καλα ενω με τη ζεστη τι θα κανεις? Ποσα ρουχα να βγαλεις? Η ζεστη δεν αντεχεται! Καλυτερα χειμωνας παρα καλοκαιρι!"
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ

Επισκέπτης
To καλοκαιρακι γαμαει και δερνει!!! Λιγοτερα ρουχα μουνακια στις παραλιες ξεκωλιαρες που τα πετανε ολα εξω κλπ! Τι αλλο να θες?
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ![]()
δε διαφωνώ σ αυτά που λες. αρκεί να μην εργάζεται κάποιος στις μετακομίσεις
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
η να κουβαλαει ξυλινα κοστουμακια τυπεδε διαφωνώ σ αυτά που λες. αρκεί να μην εργάζεται κάποιος στις μετακομίσεις![]()
Επισκέπτης
Επίσης το καλοκαίρι γίνονται πιο δυσβάσταχτα τα παρακάτω:
Φτώχια, αγαμία, μοναξιά, χρέη, παχυσαρκία...
ΤΖΟΟΟΝ1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2012
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
καμια γιορτη τσιπουρου θα εχουμε?
Επισκέπτης
Επισκέπτης
ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ: ΦΥΛΙΩ ΠΥΡΓΑΚΗ ΓΙΩΤΑ ΓΡΙΒΑ ΓΙΑΝΝΗ ΣΙΕΤΟ ΚΟΣΤΑΡΕΛΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ. ΚΛΑΡΙΝΑ ΚΟΣΤΑΡΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 714
- Πόντοι
- 96
Επίσης το καλοκαίρι γίνονται πιο δυσβάσταχτα τα παρακάτω:
Φτωχια: Δεν εχεις ακουσει που λενε 6 μερες τρως τ αγκουρι κ το σαββατο εισαι μουρη? Ετσι γινεται και το καλοκαιρι! Αν δε τα βγαζεις περα οικονομικα φαε το αγκουρι ολο το χρονο για να εισαι μουρη 10 μερες το καλοκαιρακι
Αγαμια: Που ειναι το κακο? Καλυτερα να μην εχεις γκομενα το καλοκαιρι για να χτυπας μουνακια ελευθερα! Ασε που ειναι πολλοι που χωριζουν για αυτο το λογο
Μοναξια: Αναγεται στην αγαμια
Χρεη: Δες πιο πανω στη φτωχια
Παχυσαρκια: Οποιος εχει παραπανω κιλα εχει 8 ολοκληρους μηνες μπροστα του για να αποκτησει ενα νορμαλ σωμα μεχρι το επομενο καλοκαιρι! Αναλογα με το ποσα κιλα παραπανω εχεις βεβαια αυτο μπορει να ειναι και αρκετα δυσκολο αλλα σε 8 μηνες οποιοσδηποτε μπορει να βελτιωθει αρκετα! Οποιος νομιζει οτι θα αποκτησει σωμα για παραλια σε μια βδομαδα ειναι αξιος της μοιρας του!!!! Γραφτειτε σε ενα γυμναστηριο και παρτε συμβουλες απο τους χτιστους στο γυμναστηριοθρεντ!
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
με τόση επιμονή θα γελάσεις και τελευταίοςΤο βαζω γτ το ειδα και γελασα!![]()

kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
μήπως να έκανες κόπυ πέιστ το κείμενο
*θρηνούμε ένα ακόμα από τα παιδιά του λεπρόν

TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
o ιος της αστυνομιας επαθαμήπως να έκανες κόπυ πέιστ το κείμενοέτσι δεν φαίνεται τίποτα, κάτι για πρόστιμα λέει για το διαδίκτυο?
*θρηνούμε ένα ακόμα από τα παιδιά του λεπρόν![]()

kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
δεν πιστεύω να έμπαινες σε τίποτα πορνογραφικά σάιτ μανo ιος της αστυνομιας επαθα![]()
TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
εγω ειμαι τσοντα απο μονος μουδεν πιστεύω να έμπαινες σε τίποτα πορνογραφικά σάιτ μαν![]()
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
μαν τσέκαρες τα τελευταία ρεμπέτικα που ανέβασαεγω ειμαι τσοντα απο μονος μου![]()
TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
μαν τσέκαρες τα τελευταία ρεμπέτικα που ανέβασα![]()

kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Κει στο σπαμοθρέντ γεννήθηκα και τ' όνομά μου ειν' κόσνικ
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ηξερες οτι πισω απο την φωνη του θρυλικου γκοκου στα ιαπωνεζικα ειναι μια γρια?Κει στο σπαμοθρέντ γεννήθηκα και τ' όνομά μου ειν' κόσνικμα το ξαναβαφτίστηκα και γίνηκα πικόσνικ
![]()