διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.441
- Πόντοι
- 5.006
Αξια ανεκτίμητη έχει το 5.σου βαλε καλο βαθμο τουλαχιστον ή πουλησες το κορμι σου για ενα 5;![]()
Αξια ανεκτίμητη έχει το 5.σου βαλε καλο βαθμο τουλαχιστον ή πουλησες το κορμι σου για ενα 5;![]()
δεν ξερω μαν....εγω επαιρνα παντα 8Αξια ανεκτίμητη έχει το 5.
9,5 h 10σου βαλε καλο βαθμο τουλαχιστον ή πουλησες το κορμι σου για ενα 5;![]()
πσσσσσσσσσσσσσσσσ τι σου ειπε σφετραβα μωρη πρεζοπουτση να φας κανα σουβλακι με τζατζικη γιατι απο τα λεφτα που χαλας στης κρεατινες εχει βρωμησει το χνωτο σου ως εδω απ την πεινα...![]()
![]()
Σταματακη, εχε το νου σου το βραδυ οταν κυκλοφορεις Φυλης.τραβα μωρη πρεζοπουτση να φας κανα σουβλακι με τζατζικη γιατι απο τα λεφτα που χαλας στης κρεατινες εχει βρωμησει το χνωτο σου ως εδω απ την πεινα...![]()
![]()
ε το ξερουμε παντα τα 3 επερνεςδεν ξερω μαν....εγω επαιρνα παντα 3![]()
Στην Ανωτάτη Σχολή Γιδοβοσκών είναι λογικό.δεν ξερω μαν....εγω επαιρνα παντα 8![]()
τι χοντρος ρε μλκ... 15 της εκατο λιπος εχω πανω μου.. 20 ειναι το κανονικοΣταματακη, εχε το νου σου το βραδυ οταν κυκλοφορεις Φυλης.
Κυκλοφορουν ταγματα εφοδων νωντοτυπων. Το νου σου χοντρε...
οτι παιρνει κανεις καλο ειναι μαν....μαζευε κι ας ειν και πουτσεςε το ξερουμε παντα τα 3 επερνες
και τυροκομηκης μανΣτην Ανωτάτη Σχολή Γιδοβοσκών είναι λογικό.
Στην Ανωτάτη Σχολή Γιδοβοσκών είναι λογικό.
ρε οικονομολογε... πες που να κανω την επομενη επενδυση μου..πσσσσσσσσσσσσσσσσ τι σου ειπε σφε
Σταματακη, εχε το νου σου το βραδυ οταν κυκλοφορεις Φυλης.
Κυκλοφορουν ταγματα εφοδων νωντοτυπων. Το νου σου χοντρε...
σιγα μην ειναι και τυροκωμικη ρε μανκαι τυροκομηκης μαν![]()
15% λιπος εχουν μονο τα σοκολατακια που κουβαλας.τι χοντρος ρε μλκ... 15 της εκατο λιπος εχω πανω μου.. 20 ειναι το κανονικο![]()
λογιστικη θλω να την παιζω στα δαχτυλα ,θα την χρειαστω οταν ανοιξω επιχειρησηααααααλαααα
χοντρος ε? και λεει οτι ειναι ντουκι και καλα15% λιπος εχουν μονο τα σοκολατακια που κουβαλας.
Χοντρε, ο Νωντας θα σε κανει πενταρι και θα κανεις κρατηρα στην ασφαλτο.
Εσενα σου ετοιμαζω facesitting με την Αννουλα.σταματη μη φοβασαι
αν θες ερχομαι εγω για βοηθεια
δε θα μας φοβησουν οι ρωσοποντιοι
μαν θες να σε παρω εδω να μου φυλας τα προβατα;λογιστικη θλω να την παιζω στα δαχτυλα ,θα την χρειαστω οταν ανοιξω επιχειρηση