life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Αυτο ηθελεs να πειs?ενώ όταν γδυθεί θα της πω πώς είσαι ακομα ορθια μωρή ,πεσε στα τεσσερα![]()
Αυτο ηθελεs να πειs?ενώ όταν γδυθεί θα της πω πώς είσαι ακομα ορθια μωρή ,πεσε στα τεσσερα![]()
πρεπει να εισαι καραφλος για να εισαι τιγκα χρυσαυγητης...μλκ εσυ μη μιλας εχει αδυναμια στα πακιστανια και εσυ τους μοιαζεις
τελικα το σκυλακι μου μερα με τη μερα γινεται ενας πραγματικος χρυσαυγουλης
μη περιγραφεις υπαρχει μια λεξη 'ελλεηνιδα'![]()
θα χεστούμε μανμλκ εσυ μη μιλας εχει αδυναμια στα πακιστανια και εσυ τους μοιαζεις![]()
όχι μαν νομίζω ήμουν σαφήςΑυτο ηθελεs να πειs?
που σαι και σε περιμεναμε.καλησπέραααααα.... φασιολίστα ?![]()
όχι μαν νομίζω ήμουν σαφής![]()
πουτανα Αννα λεει το ρητο ;)πουτανα ζωη![]()
αντε καληνυχτα![]()
για δωσε οδηγιες και για αγαπουληδεςπρεπει να εισαι καραφλος για να εισαι τιγκα χρυσαυγητης...
μαθε μπαλιτσα![]()
ειναι τσεκαρισμενος οτι ειναι αρβανιτηςθα χεστούμε μανλίγα με τους αρβανίτες ;)
όχι μαν νομίζω ήμουν σαφής![]()
περαστικάπουτανα ζωη![]()
αντε καληνυχτα![]()
δεν είναι παρά μια σκιά εκείνο που ποθεί...Παντωs σου βγαζω το καπελο......αν φοραγα...........εσυ την βριζειs κι εκεινη σε λατρευει
Φραπεδιεροs ???![]()
![]()
Μα κι εγω νομιζω οτι δεν ειναι βρισια...Αυτη την εντυπωση εχω μαλλον,ισωs δλδ....Ειμαι ζυγοs και μπαλαντζαρω......Ετσι λεει το ζωαδιο μουΑν είναι κάτι π έπρεπε να το καταλάβω με την πρώτη ζητώ συγνώμη αλλά δεν στροφάρω είμαι κουρασμένη (του βλάκα η δικαιολογία) :-
Μα κι εγω νομιζω οτι δεν ειναι βρισια...Αυτη την εντυπωση εχω μαλλον,ισωs δλδ....Ειμαι ζυγοs και μπαλαντζαρω......Ετσι λεει το ζωαδιο μου
αυτο ειναι του Αλτεκ δικε μου , πιασε ενα αλλο
έχεις κ γενέθλια σε λίγο καιρό χρόνια πολλά !
εγώ είμαι σκορπιός
καλησπέραααααα