Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Δεν σε κατάλαβα αγαπητέ...σου μιλάει το ρυθμάκι και το κλάνεις????
Εμαθα οτι εγινες τρελος αγαπουλης.....
Δεν σε κατάλαβα αγαπητέ...σου μιλάει το ρυθμάκι και το κλάνεις????
ανέκαθεν υπήρξα δεν το έκρυψα ποτέΕμαθα οτι εγινες τρελος αγαπουλης.....
με ποιον θα το παιξεις μαν;μπορω να το στησω αμα θες......
*στοίχημα ότι ο homo eroticus μέχρι αύριο το πολύ θα έχει φάει μπαν
ανέκαθεν υπήρξα δεν το έκρυψα ποτέ
γουόρν ημίχρονο/μπαν τελικό θα προκαλέσω τον βάρο μαν για σιγουράκι πες στον κοκκαλιάρη να πράξει τα δέονταμε ποιον θα το παιξεις μαν;μπορω να το στησω αμα θες......
γουστάρεις όλη μέρα αγκαλίτσες και σάλια να σου κάνω όλες τις χάρες και όταν μου πεις να χωρίσουμε να κλαίω κάτω από το σπίτι σου και να στέλνω ςμς γύρνα κοντά μου εγώ έφταιγαΤωρα σε εμαθα καλυτερα....
Βασικα νομιζω πως και το οτι παίζονται τοσα σηριαλ Τουρκικα, ειναι κι αυτο μεσα στο σχεδιο!....
συχνάζει ο αντισθένης δίπλα, τον έκαψες.αυτό το παραθετώ από διπλανό θρεντ απλώς γιατί πρέπει να μείνει
γουόρν ημίχρονο/μπαν τελικό θα προκαλέσω τον βάρο μαν για σιγουράκι πες στον κοκκαλιάρη να πράξει τα δέοντα
γουστάρεις όλη μέρα αγκαλίτσες και σάλια να σου κάνω όλες τις χάρες και όταν μου πεις να χωρίσουμε να κλαίω κάτω από το σπίτι σου και να στέλνω ςμς γύρνα κοντά μου εγώ έφταιγα
Κοσμάς --------->ανέκαθεν υπήρξα δεν το έκρυψα ποτέ
*στοίχημα ότι ο homo eroticus μέχρι αύριο το πολύ θα έχει φάει μπαν
αφού μόνος του μπαίνει εκεί ενώ βλέπει τον άντμινσυχνάζει ο αντισθένης δίπλα, τον έκαψες.
μαν να περιμένουμε σε λίγα λεπτά τον !!Lebron!!Δεν παμε για κανα καφε σημερα ρε σεις?....
έλα ρε μωρό δώσε μου άλλη μία ευκαιρία θα κάνω ό,τι μου ζητήσεις :'(
έχουμε δει τόσες φωτο σουΤυπε Κοσνικ θελεις να με δεις?...
βάτραχοςΒαλε κι εσυ καμια!....Ο ξανθος τυπος στο αβαταρ σου τι εγινε?..
έλα ρε μωρό δώσε μου άλλη μία ευκαιρία θα κάνω ό,τι μου ζητήσεις :'(
α) τσά
β) τσι
γ) βάγια
της δικαιοσύνης ήλιε νοητέΟτι και να λες θα σαι ο παντοτινος μου ερωτας και οταν κατεβω ΑΘηνα θα σ επηδηξω.....