Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
αν σ'έχουν καλέσει σε σπίτι βράδυ για φαγητό, όπως και άλλους, και καλά για την ονομαστική εορτή που ήταν πριν ένα μήνα αλλά λόγω καλοκαιριού δεν γιορτάστηκε αλλά στην ουσία έτσι για να μαζευτείτε (με ρητές επισημάνσεις να μην φέρεις δώρα και μαλακίες), τι κάνεις? πας δώρο ή πας μια τούρτα και ξεμπερδεύεις? :think:
Aν είναι κολλητός σου δώστου χρήμα σε ένα φακελάκι αν όχι ότι είπε ο Τσολιάς.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
πάρε ένα κρασάκι και πήγαινε.
ούτε δώρο είναι, αλλά βγάζεις και την υποχρέωση
σωστός γενικά αλλά μου φαίνεται ότι δεν πολυκολλάει, είναι κοπέλα και δεν πίνει καν :P μένει και με τους γονείς της :P γι'αυτό σκέφτηκα τούρτα που είναι καλύτερη από γλυκά και θα πιάσει και τόπο, γιατί βαριέμαι να ψάξω για δώρο και μου είναι και εντελώς αδιάφορη :grin:

απλώς αν οι υπόλοιποι της έχουν πάρει δώρο παίζει να φανώ μλκς?

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αν σ'έχουν καλέσει σε σπίτι βράδυ για φαγητό, όπως και άλλους, και καλά για την ονομαστική εορτή που ήταν πριν ένα μήνα αλλά λόγω καλοκαιριού δεν γιορτάστηκε αλλά στην ουσία έτσι για να μαζευτείτε (με ρητές επισημάνσεις να μην φέρεις δώρα και μαλακίες), τι κάνεις? πας δώρο ή πας μια τούρτα και ξεμπερδεύεις? :think:

Καποιο ποτο η κρασι....Και τα γλυκα παιζουν παντως αλλα οχι τουρτα...

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
δες την διευκρίνηση πιο πάνω :think:

και γιατί όχι τούρτα? ίσα ίσα πιο ακριβή είναι :think:

Μετα ειδα τη διευκρινηση....

Δεν μου κολλαει η τουρτα....Πιο πολυ σε γενεθλια μου κανει...Νομιζω οτι το ποτο ειναι η καλυτερη επιλογη παντως...Αφου πατε για φαι πηγαινε 2 μπουκαλια κρασι κ εισαι οκ....Ακομα κ αν δεν πινουν αυτη κ η οικογενεια της θα τα πιειτε με το φαγητο (λεω εγω τωρα)....

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
παρε της τότε ένα μπουκάλι κρασί και ένα ντίλντο.
άμα δεν της αρέσει το κρασί, να πάει να γαμηθεί

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Μετα ειδα τη διευκρινηση....

Δεν μου κολλαει η τουρτα....Πιο πολυ σε γενεθλια μου κανει...Νομιζω οτι το ποτο ειναι η καλυτερη επιλογη παντως...Αφου πατε για φαι πηγαινε 2 μπουκαλια κρασι κ εισαι οκ....Ακομα κ αν δεν πινουν αυτη κ η οικογενεια της θα τα πιειτε με το φαγητο (λεω εγω τωρα)....
όχι τούρτα γενεθλίων ρε, τούρτα παγωτό πχ *P

παρε της τότε ένα μπουκάλι κρασί και ένα ντίλντο.
άμα δεν της αρέσει το κρασί, να πάει να γαμηθεί
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δε πας τίποτα...εφόσον είπαν χωρίς τίποτα...και κάνεις το κορόιδο. :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Aν αυτό σημαίνει μαλάκας είσαι ναι. :birdman:

Επίσης αν έχεις σκοπό να ρίξεις γκόμενα τότε κάτι πας ναι... :birdman:
είπα είναι αδιάφορη :birdman: για να μην γίνω αγενής και πω ότι είναι μπάζο :birdman: το 'πιασες φίλε? :birdman:

το πρόβλημα δεν είναι τόσο στην φύση του "ψευτοδώρου" (ποτό, γλυκά κτλ) αλλά στο πώς θα φανεί αν όλοι οι άλλοι έχουν φέρει έστω και μια μαλακία δώρο (ρούχο κτλ) και σκάσω εγώ με το συμβατικό "ψευτοδώρο" :headbang:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
είπα είναι αδιάφορη :birdman: για να μην γίνω αγενής και πω ότι είναι μπάζο :birdman: το 'πιασες φίλε? :birdman:

το πρόβλημα δεν είναι τόσο στην φύση του "ψευτοδώρου" (ποτό, γλυκά κτλ) αλλά στο πώς θα φανεί αν όλοι οι άλλοι έχουν φέρει έστω και μια μαλακία δώρο (ρούχο κτλ) και σκάσω εγώ με το συμβατικό "ψευτοδώρο" :headbang:
Ρε μαλάκα πάρτης ένα αυτοκίνητο...ποιος άλλος θα το σκεφτεί...ορίστε έχεις γίνει πρωτοπόρος. :birdman:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Πολυ το κουραζεις.....    :birdman: :birdman: :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom