gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ωραία μαύρη αυτή στο ντεθ προυφ![]()
ωραία μαύρη αυτή στο ντεθ προυφ![]()
ετσι πρεπει μαν....μην μας παρει η σιλβα τον αερα.....οπου γαμος και χαρα η βασιλω πρωτη......
βρε δεν κοιτάς να ανεβάζεις κανα τορρεντ στις τσόντες να αναβαθμιστεί λιγάκι το thread...μας έπρηξες με τα netload και τα rapidshare... αφού κατεβάζουν αργά ..πόσες φορές πρέπει να στο πω!
ααααχχ.....μακάρι να ξαναγύριζε η σίλβα...ήταν πολύ καλή κοπέλα... και καυλιάρα...
εγω άκουσα πως κάτι παίχτηκε με τη βελβυ και μαλωσανε κάποια μέλη..ή παιχτηκαν βρισιες...
βρε δεν κοιτάς να ανεβάζεις κανα τορρεντ στις τσόντες να αναβαθμιστεί λιγάκι το thread...μας έπρηξες με τα netload και τα rapidshare... αφού κατεβάζουν αργά ..πόσες φορές πρέπει να στο πω!
ααααχχ.....μακάρι να ξαναγύριζε η σίλβα...ήταν πολύ καλή κοπέλα... και καυλιάρα...
εγω άκουσα πως κάτι παίχτηκε με τη βελβυ και μαλωσανε κάποια μέλη..ή παιχτηκαν βρισιες...
ότι να ναι ... άκου τι ΄χουν βγάλει απ το μυαλό τους
καλά μερικοί βγάζουν κ χειρότερα αλλά τεςπα ...
καμία σχέση σαρούλη είναι γνωστό το γιατί,
ο Λάκης έκραζε κάποια για κάτι φωτογραφίες της χωρίς να πει όνομα , μετά από λίγο καιρό η σίλβα δεν ξαναμπήκε οπότε οι περισσότεροι υπέθεσαν ότι ήταν για αυτή.
make my day punkα σορρυ τότε...
και δε μου λετε δηλαδη...αμα βρίσω εγώ το γλου τώρα...θα με μπανάρει?
he has the power?
καλα ρε σιλβα τι θρεντ ανοιξεςΓια πείτε μου ρε παιδιά..εσείς που είστε και γνωστοι κουτσομπόληδες...
γιατί τους μπαναραν όλους και τους πρασίνισαν?
τι έγινε?
ρε μλκ δωσε ονοματα ποιοι μπαναριστηκανmake my day punk
![]()
Oι πλέον κουτσομπόληδες είναι οι γιατροί, γιατρέΓια πείτε μου ρε παιδιά..εσείς που είστε και γνωστοι κουτσομπόληδες...
γιατί τους μπαναραν όλους και τους πρασίνισαν?
τι έγινε?
καλα ρε σιλβα τι θρεντ ανοιξες
ακου εκει να σε διωχνουν οι πορνες επειδη την εχεις μεγαλη![]()
Oι πλέον κουτσομπόληδες είναι οι γιατροί, γιατρέ![]()
Ο γλίτσας είναι ιμιτασιόν.α σορρυ τότε...
και δε μου λετε δηλαδη...αμα βρίσω εγώ το γλου τώρα...θα με μπανάρει?
he has the power?
Ο γλίτσας είναι ιμιτασιόν.
re mouniaκαλα και εγώ για φλώρο τον έχω...![]()
Ο γλίτσας είναι ιμιτασιόν.
σαρουλη εχεις αμνησια αν το απο χθες ειναι τοσος καιρος παω πασοεσυ που ήσαουν κρυμμενος τόσο καιρο?
....ναι είδες τι τραβάω...
αστα να πάνε...παλιοσινάφι...![]()
ο γλιτσας ειναι γκουρου ρεΟ γλίτσας είναι ιμιτασιόν.
ετσι ξεκιναει και μετα ζηταει να κανει τσιμπουκιαΡε αρχισαχλαμάρα γλίτσα, σταμάτα να φτιάχνεις κλώνους και να μου στέλνεις πιμια να τους κάνω φίλους στο προφίλ μου![]()
δεν σε χαλασε.....Ρε αρχισαχλαμάρα γλίτσα, σταμάτα να φτιάχνεις κλώνους και να μου στέλνεις πιμια να τους κάνω φίλους στο προφίλ μου![]()