lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
μπα εδω ειστε?πως κι ετσι?
Απαπαπαπαππα!!!!!του πενταλεπτου και ιεραποστολικο μετρωντας τις πατημασιες στο ταβανι?
Η μεγαλυτερη βλακεια του ειναι οτι μιουταρε εσενα...
Δυσκολα βρισκεται ανθρωπος να πετα τετοιες μαλακιες πηγαια...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έλα σεμνά. Στο θρεντ μου δεν χωρούν αψιμαχίες, μόνο αγάπη κι έρωτας. Κι απορίες.
Είχα ξανακάνει την ερώτηση και δεν πήρα απάντηση. Την επαναλαμβάνω λοιπόν εδώ. Πώς μπορώ να κάνω πολλαπλές παραθέσεις σε ένα ποστάρισμά μου;
αλλιως παραθεση ---->κοπι ολο το κειμενο σου που προκυπτει μαζι με την δικη σου απαντηση,και μετα επιστροφη στην σελιδα που θες και νεα παραθεση και επικολληση και του προηγουμενου κειμενουΕίχα ξανακάνει την ερώτηση και δεν πήρα απάντηση. Την επαναλαμβάνω λοιπόν εδώ. Πώς μπορώ να κάνω πολλαπλές παραθέσεις σε ένα ποστάρισμά μου;
αλλιως παραθεση ---->κοπι ολο το κειμενο σου που προκυπτει μαζι με την δικη σου απαντηση,και μετα επιστροφη στην σελιδα που θες και νεα παραθεση και επικολληση και του προηγουμενου κειμενου
ναιΓινεται και με διαφορετικη σελιδα μαν??
ακομα φοβισμενη εισαι?
Tρέμει το φυλλοκάρδι μου.![]()
οταν κανεις μπανιο κατουρας στην μπανιερα?
πες την αληθεια
Ναι
Δεν μπορώ αλλιώς, με πιάνει πάντα κι ας έχω μόλις κατουρήσει. Και μετά ρίχνω στο σιφώνι και στο πάτωμα της μπανιέρας αφρόλουτρο για να μη μυρίζει. http://[URL unfurl="true"]www.precisionnutrition.com/members/images/smilies/msn/blush.gif[/img[/URL]]
[/quote]εγινε screen shot in case... :2funny:
Χεζεις και στο νηπτηρα, αμα σιχαινεσαι το καθισμα της τουαλετας;Αφού όλοι το κάνετε ρε νούμερα.![]()
Τιs πολλαπλεs παραθεσειs η το κατουρημα ??Αφού όλοι το κάνετε ρε νούμερα.![]()