Επισκέπτης
όχι αλλά μου το είπε η βέλβω εκ μέρους σου![]()
Ωχ την έρμη.
Όταν λέει πράγματα εκ μέρους μου κάτι παθαίνει..
όχι αλλά μου το είπε η βέλβω εκ μέρους σου![]()
της έστειλα πιμι οτι δεν την αγαπω πιαΩχ την έρμη.
Όταν λέει πράγματα εκ μέρους μου κάτι παθαίνει..
Αν μπορειτε καντε το πιο λιανα κυριε Αγιε![]()
είναι απλά μαλάκας μωρέ, τι ψάχνεις και συ?
Κανονικά δεν θα'πρεπε ν'ασχολούμαστε καλύτερα με την πάρτη του, αλλά καλό θα ήταν να μας έλεγε ο σταυράκος που στομπούτσο είδε το σπαμ.
Και πάλι στ'αρχίδια μας δλδ γιατί σαν ομορφόπαιδα μας πάνε όλα τα χρώματα (αν και "κόβεις" πράγματα όταν είσαι απ'όξω, αλλά δε γαμείς??)
οχι ρε μαν....δεν υπηρχαν κρουασαν συσκευασμενα οταν πηγαινα εγω σχολειομαν εσύ όταν πήγαινες σχολείο και παίρνατε κρουασάν συσκευασμένα τα σκάγατε στην πλάτη του άλλου για να ανοίξουν?![]()
οχι ρε μαν....δεν υπηρχαν κρουασαν συσκευασμενα οταν πηγαινα εγω σχολειο
Ετσι θα σε βγάλω στα τσιπουράδικα του Βόλου να κυκλοφορήσεις παλιο λουμπίνα.
![]()
![]()
τι τρώγατε μαν τρίψαοχι ρε μαν....δεν υπηρχαν κρουασαν συσκευασμενα οταν πηγαινα εγω σχολειο
τον αλέξη κωστάλα λεςρε πως λέγεται αυτός που μιλάει γαλλικά κ ελληνικά με γαλλική κάπως προφορά που λέει το πατινάζ![]()
![]()
![]()
![]()
ρε πως λέγεται αυτός που μιλάει γαλλικά κ ελληνικά με γαλλική κάπως προφορά που λέει το πατινάζ![]()
![]()
![]()
![]()
σωματαρα η καριόλα :o![]()
Αλεξία Κωστάλα.
Έχει κυτταρίτιδα.
τι τρώγατε μαν τρίψα
εμείς τα σκάγαμε στην πλάτη του άλλου με δύναμη και για να απλωθεί η σοκολάτα μέσα στο κρουασάν καλύτερα ;) μας έκοβε πολύ ;)
τον αλέξη κωστάλα λες![]()
Αλεξία Κωστάλα.
Έχει κυτταρίτιδα.
και εγω εχω περιοδο.....
εξεταστικη![]()
εγω κι ο χαστουρας μεγαλωσαμε με κλιαφα μαν....Ποτροκαλάδα "ΧΕΛΜΟΣ" είχε το κυλικείο του σχολέιου σας;
εγω κι ο χαστουρας μεγαλωσαμε με κλιαφα μαν....
Ο Σταύρακας γαμεί.η λουξ γαμεί![]()