sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
Νωντα, ο στρατος σε εκανε πιο σταρχιδιαμουιστη ή πιο υπευθυνο;εισαι μεγαλη κλασομπανιερα
Νωντα, ο στρατος σε εκανε πιο σταρχιδιαμουιστη ή πιο υπευθυνο;εισαι μεγαλη κλασομπανιερα
πιεξουλα τη λενε, εισαι τυχερος γιατι ειναι εδω η φιλεναδα της η σταμουλα να την ρωτησειςΚαλησπερα συναγωνιστες, ειμαι καινουργιος στο site.
Ξερεις κανεις, καμια πασουκατζου παρτολα που να κανει ακαποτα με 5 ευρω;
Εχω χασει το κινητο μου, και ειχα το τηλεφωνο της.
δεν ξερω ,αγχωθηκα τωραEsύ είσαι αρκετά αρσενικό; :-![]()
Μπορεις να αμφισβητησεις οποιουδηποτε τον ανδρισμο εδω μεσα... [size=20pt]εκτος του Νωντα[/size]Esύ είσαι αρκετά αρσενικό; :-![]()
πηρε πουλο η πιεξουλα,την κιτρινισανεχεστης ειναι και κοτα , σαν τη φιλεναδα της την πιεξουλα ;)
πιο ηρεμο και πιο ανιωθο νομιζωΝωντα, ο στρατος σε εκανε πιο σταρχιδιαμουιστη ή πιο υπευθυνο;
που?????????????????πηρε πουλο η πιεξουλα,την κιτρινισανε
Σας ειμαι υποχρεος παιδια.πιεξουλα τη λενε, εισαι τυχερος γιατι ειναι εδω η φιλεναδα της η σταμουλα να την ρωτησεις![]()
δεν ξερω ,αγχωθηκα τωρα
δεν ξερω τι εγινε,αλλα ειναι μοντερειτιντπου?????????????????
Ξέρεις να κάνεις και διπλές παραθέσεις με 50 μηνύματα.
τι σημαινει μοντερειτιντ??δεν ξερω τι εγινε,αλλα ειναι μοντερειτιντ![]()
Καλο ειναι αυτο, αρκει να μην απορροια του κατασταλτικου χασις...πιο ηρεμο και πιο ανιωθο νομιζω
Δεν πιστεύεις στην μετεμψύχωση;Θα ξαναγυρισει.......Οχι τωρα πουναι στα μελια, αργοτερα
Φιλε Μακη η ψυχη του ανθρωπου δεν χορταινει ποτε.....αν μαλιστα ξερειs τι υπαρχει απ την αλλη πλευρα........
νομιζω καθε ποστ που στελνει ,πρεπει να περασει πρωτα απ την εγκριση ενος μοντ για να αναρτηθει...τι σημαινει μοντερειτιντ??![]()
ρε αγορι μου γλυκο.. τετοιο χιουμορ γιατι παπαριαζεις και χαραμηζεις εδω τον χρονο σου?Σας ειμαι υποχρεος παιδια.
Χασαμε ολα τα δειγματα ΣΜΝ στο βιοχημικο εργαστηριο μας, και μονο η πιεξουλα τα εχει ολα πανω της.
τα παντα ξερωΞέρεις να κάνεις και διπλές παραθέσεις με 50 μηνύματα.
[move][/move]![]()
oxi,de m aresoyn ουτε οι ουσιες ουτε το αλκοολΚαλο ειναι αυτο, αρκει να μην απορροια του κατασταλτικου χασις...![]()
ε το ειχε παρακανεινομιζω καθε ποστ που στελνει ,πρεπει να περασει πρωτα απ την εγκριση ενος μοντ για να αναρτηθει...
μπανακι δηλαδη αλλα πιο λαιτ
εισαι πολυ πετυχημενος κλωνος,μπραβο.εχεις κανει φοβερη αισθησητα παντα ξερω![]()
![]()
![]()