Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (0 μέλη και 69 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
απορια πηρα κατι καινουργια παπουτσια χρωμα πορτοκαλη αυτα εδω
H-NewBalance-M1080CT2-ZoomNew.jpg
με τι χρωμα μπλουζα ταιριαζουν και παντελονι η Βερμούδες?

Τυπε τοσο χοντροκομμενο παπουτσι δεν ταιριαζει με βερμουδα. Εγω δε θα το φορουσα γενικα (παρα μονο για αθληση), αλλα αν πρεπει οπωσδηποτε να το φορεσεις και παραεξω συνδυασε το με ανοιχτα χρωματα (πχ, ασπρο, εντελως ξεβαμμενο μπλε).

Μετα τιμης,

Μαρκελλος Νυκτας

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Τυπε τοσο χοντροκομμενο παπουτσι δεν ταιριαζει με βερμουδα. Εγω δε θα το φορουσα γενικα (παρα μονο για αθληση), αλλα αν πρεπει οπωσδηποτε να το φορεσεις και παραεξω συνδυασε το με ανοιχτα χρωματα (πχ, ασπρο, εντελως ξεβαμμενο μπλε).

Μετα τιμης,

Μαρκελλος Νυκτας

Thanks man

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Δεν εισαι καλος φιλος.
Αλλωστε σαν ιπποτης θα πρεπει να δινεις προτεραιοτητα στην προστασια των γυναικοπαιδων. :birdman: <--- μεχρι τον ωμο μεσα.
προτεραιοτητα πλεον θα δινω στο να καταπολεμησω το σπαμ και την διαφθορα στο σαιτ μπας και διαδεχτω τον σταυρο :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
θα βαλεις και φωτο με τα περιττωματα σου? :birdman:
κατσε μισο...αυτα τα κανε ο αυτοκρατορας πασων των ρωσιων δημητρακης του οποιου ξερεις πολυ καλα πως ειμαι μεγας πολεμιος κοινως τον παω τρενακι οπου τον πετυχαινω στο σαιτ.......πως παει τρενακι η ντανιελα τον κοσμα να πουμε.... :birdman:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
κατσε μισο...αυτα τα κανε ο αυτοκρατορας πασων των ρωσιων δημητρακης του οποιου ξερεις πολυ καλα πως ειμαι μεγας πολεμιος κοινως τον παω τρενακι οπου τον πετυχαινω στο σαιτ.......πως παει τρενακι η ντανιελα τον κοσμα να πουμε.... :birdman:
εσύ λευτέρωσες τον θεοδόση μαν? :birdman:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

ο τσαρος δημητρακης τα βιντεοσκοπησε και τα εκανε σε δημοσιο δρομο...του σταυρου ηταν μοναδικο ενσταντανε το οποιο ανετα γινεται και γουολπειπερ...θα δουμε κατι αναλογο και απο σενα? πρεπει αν οχι να τον ξεπερασεις τουλαχιστον να τον φτασεις... :birdman:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
οχι μαν.....δεν ευθυνομαι εγω για αυτην την παλιγγενεσια......μαλλον οι χρυσαυγιτες γκλομπαλ το καναν :birdman:
μήπως να μπαίνω ως τετράδιος για λίγο να τον μπερδέψω :birdman: δεν θα μπορεί και να μου την λέει ότι ξημεροβραδιάζομαι στο μπου :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ο τσαρος δημητρακης τα βιντεοσκοπησε και τα εκανε σε δημοσιο δρομο...του σταυρου ηταν μοναδικο ενσταντανε το οποιο ανετα γινεται και γουολπειπερ...θα δουμε κατι αναλογο και απο σενα? πρεπει αν οχι να τον ξεπερασεις τουλαχιστον να τον φτασεις... :birdman:
τι προτεινεις να τρωω για να μπορεσω να χω ελπιδες; :shit:
μήπως να μπαίνω ως τετράδιος για λίγο να τον μπερδέψω :birdman: δεν θα μπορεί και να μου την λέει ότι ξημεροβραδιάζομαι στο μπου :birdman:
καλη σκεψη μαν.....θα μπω κι εγω ως θεσσαλος να σε σιγονταρω  :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
πιστευω θα κανει παλι δυναμικο καμ μπακ.....τωρα δεν φοβαται τιποτα..... :birdman:
για αρχη θα βρισουμε παλι τιποτα εθνικια,νεοφασιστες,στρατοκαυλους σαν τον κοσμα και εχει ο θεος.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ενυδρα αλατα φωσφορικου νατριου...αυτα θα τον καταντησουν σαν τον κοσμα...οχι σαν τον σταυρο...
λαθος...αυτα θα με καταντησουν σαν τον παπασαλια να χω διαρροιες...

για την ευρυπρωκτια του κοσμα φταινε τα πολλα κωλοδαχτυλιασματα στα μασαζακια που παει..... :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom