Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Δεν ξέρω/Δεν απαντώ.Δεν γνωριζω, παντως εχει καποιο κομμουνιστικο συμβολισμο το κοκκινο.
Μηπως η κυοφορουσα βλεπει το κομμουνιστικο υποβαθρο και εχει αμφιβολιες για το αν θα πρεπει να φερει το παιδι της στο κοσμο;
(Αυτη ειναι μια σκεψη 3ου επιπεδου... φρονω <--- copyright λεξη Χατζηγεωργιου).
Αει γαμήσου και σύ και ο γρύλος σουτι κανετε πουτανακια![]()
σιτε (marios51 speaking)Νι τον είδα
Είναι επίτιμο μέλος τουτσατ![]()
γελας μαζι μου ?γες σερ![]()
αναμενω την επισημη προσκληση.Αλήθεια είναι.
Αει γαμήσου και σύ και ο γρύλος σου![]()
ζεις ακομα βρε βρωμοπουσταΠού είσαι έρωτα;;;;![]()
![]()
![]()
σιτε (marios51 speaking)![]()
Ήθελα να σε δω μια τελευταία φορά πριν αυτοκτονήσω...τώρα θα φύγω ήσυχος!!!! :-* :-* :-*ζεις ακομα βρε βρωμοπουστα![]()
φιλαρακι μου ειναι μαν...όχι μαν μόνο έναν τύπο χαστούραμε το που μπήκε με έκραξε ο τύπος
![]()
Με χαρα σας προσκαλεί ο σύλλογος μας στην ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ που θα πραγματοποιηθεί στις 22/09/2012 μπλα και μπλα.......αναμενω την επισημη προσκληση.
Καλά ευχαριστώ εσεις;πως τη βλεπεις φετος την α(δ)εκαρα μαν?![]()
Ισως να εχεις και δικιο γιατι με ταλαιπωρει μια μικρη αχρωματοψια αυτο τον καιρο και το κοκκινο το βλεπω περτεκαλι.ειστε γελοιοι, το υφασμα ειναι μπορδοροδοκοκκινο, ειναι προφανες. Ο συμβολισμος επισης προφανης, η εγκυμονουσα σκεφτεται "το κερατο μου αμα βρω τον καριολη που με γκαστρωσε και με κανε σα τη μοιραρακη"
![]()
Με χαρα σας προσκαλεί ο σύλλογος μας στην ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ που θα πραγματοποιηθεί στις 22/09/2012 μπλα και μπλα.......![]()
![]()
![]()
Καλά ευχαριστώ εσεις;
Hδη με την Ξάνθη μια tv μας άφησε χρόνους.