treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δε μπαναριστηκε νομιζω...
καρεκλα+κενταυρος=μουνιτσα
δε μπαναριστηκε νομιζω...
καρεκλα+κενταυρος=μουνιτσα
μονο ο λεμπρον μπανιαριζεται σ αυτο το σαιτ.... ;)δε μπαναριστηκε νομιζω...
ο τυπος με τα μουσια απο το τζακας??Ναι ομως επειδη η υπαρχει ο λεμπ εγω εμαθα οτι πεθανε ο Ryan Dunn...δεν το ηξερα...![]()
:- :-Ναι ρε αυτος με τα ποδηλατα!
ο τυπος με τα μουσια απο το τζακας??
Ρε μουνιτσα δεν ξερω τι σκαλωμα τρωνε μαζι μου!...τοσο κακος ειμαι εδω μεσα?.....
Ναι ρε αυτος με τα ποδηλατα!
Ρε μουνιτσα δεν ξερω τι σκαλωμα τρωνε μαζι μου!...τοσο κακος ειμαι εδω μεσα?.....
Ναι ρε αυτος με τα ποδηλατα!
ελα ρε.....και ποιος ειναι αυτος ο μαλακας;Ναι ομως επειδη η υπαρχει ο λεμπ εγω εμαθα οτι πεθανε ο Ryan Dunn...δεν το ηξερα...![]()
Kανονίζω προσκυνηματική εκδρομή των Fans του Dasha's-Club in Greece στην Ουκρανία στις 22/09/2012.
Ο Λούτσος είναι μέσα.
Θα μας ακολουθήσετε;![]()
![]()
![]()
οκ μαν εχουμε σκυλοσυναντηση στο ρεντη...........αϊ εμ ον δε γουεϊ ολ ρεντυ( προσεξε το ρεντυ) !.....![]()
![]()
![]()
![]()
Παρακαλώ πολύ ,το ακριβές αντίτιμον είναι δικό μου ολόδικό μου.Παρακαλώ όπως ενημερώσετε για το αντίτιμον της συμμετοχής, και τι αυτό συμπεριλαμβάνει.
Παρακαλώ όπως ενημερώσετε για το αντίτιμον της συμμετοχής, και τι αυτό συμπεριλαμβάνει.
με όλο το σεβασμό α΄γιε ,δεν νομίζω να μπορέσετε να ανταποκριθείτε εις τα υψηλά στάνταρ αυτής της επίσκεψης. ίσως σε κανένα περίπατο ...να σας καλέσουμε ! ;)![]()
![]()
![]()
Να ερθω εγω με τον αγαπητο λουτσο????Παρακαλώ πολύ ,το ακριβές αντίτιμον είναι δικό μου ολόδικό μου.
Χρειάζομαι δύο έμπιστους φίλους να με πάνε στο νοσοκομείο μετα απο την συνεύρεση μου στον ίδιο χωρο με την Dasha.
*(εννοώ στον ίδιο χώρο της συναυλίας να αναπνέουμε τον ίδιο αέρα)![]()
Απ'έξω απ'έξω κάτι είχα μάθει για τα δυνατά σας οπίσθια.Να ερθω εγω με τον αγαπητο λουτσο????
Εχω δυνατα χερια μπορω να σε μεταφερω σε νοσοκομειο![]()
![]()
εχω πολλες τις χαρες !Απ'έξω απ'έξω κάτι είχα μάθει για τα δυνατά σας οπίσθια.
Δεν ήξερα ότι και τα χέρια σας διαθέτουν αυτό το χαρακτηριστικό.![]()