Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Σκεφτόμαι κ γω να βάλω υποψηφιότητα για μοντ,απορία: θα με στηρίξετε ρε κωλόπαιδα;;;![]()
Τράβα στο τσατ και πολύ σου είναι.
Σκεφτόμαι κ γω να βάλω υποψηφιότητα για μοντ,απορία: θα με στηρίξετε ρε κωλόπαιδα;;;![]()
Το πρώτο πράγμα που θα κάνω...και όχι κίτρινο...κόκκινο!!!!αν μπαναρεις τη βελβι ναι
βρειτε μου μια εστω αναφορα στο ιντερνετ για αυτα τα βιβλια:
”Καταφύγιο μπλε” και το μυθιστόρημα “Αν δεν είσαι εσύ θα κρυφτώ”.
Το πρώτο πράγμα που θα κάνω...και όχι κίτρινο...κόκκινο!!!!
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ Κ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ!!!!![]()
![]()
![]()
τι ναι αυτα αρλεκιν?βρειτε μου μια εστω αναφορα στο ιντερνετ για αυτα τα βιβλια:
σαλονικα μενω κακιασμενε.ιπποκρατους και περιξ εχει πολλα βιβλιοπωλεια με τετοιες σαβουρες εεε εκδοσεις
και τι τα θες τα αριστουργηματα,θα παιξεις σε κανα εργο?σαλονικα μενω κακιασμενε.
τι θες μωρε?! >και τι τα θες τα αριστουργηματα,θα παιξεις σε κανα εργο?
τι θες μωρε?! >![]()
εχω ψαξει ΠΑΝΤΟΥ.εχω παρει κ τηλεφωνα ΠΑΝΤΟΥ.αφαντα.Λούκυ, όντως ρε συ, δεν βρίσκω κάτι. Μαλακία.
μηπως ειναι πολυ κουλτουριαρικα και δεν μπορεουν να στα βρουν?βρειτε μου μια εστω αναφορα στο ιντερνετ για αυτα τα βιβλια:
φαε σκατακια και συ. >μηπως ειναι πολυ κουλτουριαρικα και δεν μπορεουν να στα βρουν?![]()
εχω ψαξει ΠΑΝΤΟΥ.εχω παρει κ τηλεφωνα ΠΑΝΤΟΥ.αφαντα.
η τελευταια λυση ειναι να παρω τον συγγραφεα. :o
δωσε μου το τηλ να παρω εγω ρε!!!!!!Εγώ θα έπαιρνα αν είχα τηλ ρε συ.
Στην Πολιτεία στο βιβλιοπωλείο πήρες (Αθήνα-κάπου Ακαδημίας)? Άμα είναι να κάνω ένα τηλ τώρα.
Θεατρικό ποιο είναι? Για να ρωτήσω συγκεκριμένα.
το βρηκαααααααααααααααααα.παιρνω τωρα. :-*δωσε μου το τηλ να παρω εγω ρε!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()