You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Μηνύματα
- 9.010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Αμα ηξερες να τρως και να γαμιεσαι, δε θα ησουν εδω μεσα.οι γιδες και τα αμνοεριφια γενικοτερα ειναι αηδιαστικα...
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Μηνύματα
- 20.860
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Βγηκα την προηγουμενη εβδομαδα με μια τσουλιτσα απο Δυτικα προαστεια,
και της λεω σαν γνησιος βλαχος οτι μ'αρεσει να τσακιζω μετσοβονε ή φετα με μιση φρατζολα ψωμι,
και γυρναει και μου λεει οι κοντεσσα, οτι τα τυρια τρωγονται μονο με τη συνοδεια φρουτων.
Ενιωσα τοσο πληβειος και ποταπος εκεινη την ωρα...
καλα σου ειπε...γιδοχαρε τυροκομε...δεν εχουν δικαιωμα τα δυτικα προαστεια στο σαβουαρ βιβγ δηλαδη??
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Μηνύματα
- 4.526
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ετσι λεει το κοσμοπολιταν ...Βγηκα την προηγουμενη εβδομαδα με μια τσουλιτσα απο Δυτικα προαστεια,
και της λεω σαν γνησιος βλαχος οτι μ'αρεσει να τσακιζω μετσοβονε ή φετα με μιση φρατζολα ψωμι,
και γυρναει και μου λεει οι κοντεσσα, οτι τα τυρια τρωγονται μονο με τη συνοδεια φρουτων.
Ενιωσα τοσο πληβειος και ποταπος εκεινη την ωρα...
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Μηνύματα
- 20.860
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Αμα ηξερες να τρως και να γαμιεσαι, δε θα ησουν εδω μεσα.
και μετα απο τοσα χρονια που μπαινοβγαινω ακομα να μαθω γμτ
καλα που με επαναφερεις στην πραγματικοτητα με αυτες τις θανατηφορες ατακες....
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Μηνύματα
- 44.974
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Νομίζω πως μπέρδεψες τα μαγαζιάΠου εισαι καταστημα, 2 λεμοναδες ΕΨΑ και ενα ποτηρι με παγο.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Μηνύματα
- 20.860
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
ετσι λεει το κοσμοπολιταν ...
ο ζαμπουνης το λεει...το κοσμοπολιταν λεει μονο "εβαλε στεφανι η γκουεν στεφανι" και αλλα τετοια χαριτωμενα...
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Μηνύματα
- 18.658
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
μιραντα μεσα στην πορτοκαλαδα
ίου μωρή χαχαχα
*θα συμφωνήσω για αρνιά κατσίκια ιου
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Μηνύματα
- 20.860
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
ίου μωρή χαχαχα
*θα συμφωνήσω για αρνιά κατσίκια ιου
ιου στα μουτρα σου..εμενα μ' αρεσει
παπαριασμενα κι ολας...
*και λαγους κουνελια να προσθεσω...
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Μηνύματα
- 44.974
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Απο δω το φέρνεις απο κει το πας.Νι
*Πατατάκια με μερέντα ή λάκτα
Ποπ κορν με γρανίτα φράουλα
To μυαλό σου στην ------------>
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Μηνύματα
- 20.860
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
αμα δεν εχεις φαει γιδα βραστη δεν εχεις φαει τιποτα ...μαθαμε με τα γκουρμε και τα σκατε...
αυτα ειναι αντρικα φαγητα δεν τα πλησιαζω...ζεχνουν...ασε που δεν αντεχω στο θεαμα της πετσοκομμενης γιδας...
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Μηνύματα
- 18.658
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ιου στα μουτρα σου..εμενα μ' αρεσει
παπαριασμενα κι ολας...
*και λαγους κουνελια να προσθεσω...
όσο πάει κ γίνεται χειρότερο χαχαχ παπαριασμένα μπισκότα :S όταν έβλεπα άλλα παιδάκια να το κάνουν ήθελα να ξεράσω στη μούρη τους να καταλάβουν τι αηδία μ προκαλούσαν
δεν έχω φάει ποτέ κουνέλι
ααααααααααααα έφαγα χέλι , θυμάσαι που το λέγαμε με το αλίντι ? γάμησεεεε πλιτς
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Μηνύματα
- 4.526
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ασε τα σαπια νιτσα...κοτοπουλο δε τρως?αυτα ειναι αντρικα φαγητα δεν τα πλησιαζω...ζεχνουν...ασε που δεν αντεχω στο θεαμα της πετσοκομμενης γιδας...
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Μηνύματα
- 18.658
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Απο δω το φέρνεις απο κει το πας.
To μυαλό σου στην ------------>
η μερέντα είναι δώρο Θεού πραγματικά
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Μηνύματα
- 44.974
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
http://[URL unfurl="true"]www.sintagespareas.gr/images/stories/rapidrecipe/th/376-patsas-podaraki-by-loxandra.jpg[/img[/URL]]
[u][b]Πατσάς ποδαράκι[/b][/u] :headbang3: :headbang3: :headbang3:
[b]Τι χρειαζόμαστε:[/b]
Χοιρινη κοιλια
Χοιρινο ποδι
Νερο
2 μπουκαλια Ξυδι
Σκορδο (ολοκληρο)
Τσιλι ή αποξηραμενη καυτερη πιπερια
Αλατι
Πιπερι
[b]Πως το κάνουμε:[/b]
Τεμαχιζουμε την χοιρινη κοιλια σε μικρα κομματια και χαραζουμε οσο μπορουμε το ποδι.
Σε μια μεγαλη λεκανη με νερο τα ξεπλενουμε και αφου τα στραγγιξουμε, γεμιζουμε παλι με νερο και αδειαζουμε ενα μπουκαλι ξυδι, αφηνοντας τα μεσα να μουλιασουν μιση με μια ωρα.
Σε ενα βαζακι βαζουμε μεσα σκελιδες σκορδου τις οποιες εχουμε πατησει με το πλαι του μαχαιριου. Το γεμιζουμε με ξυδι και κλεινουμε το καπακι. (Αυτο ειναι το λεγομενο σκορδοστουμπι)
Σε μια μεγαλη κατσαρολα βραζουμε νερο και βαζουμε μεσα τον πατσα μαζι με το ποδι, να παρουν μια βραση. Αφαιρουμε το νερο, και ξαναγεμιζουμε με φρεσκο ζεστο νερο το υλικο μας.
Βραζουμε σε μετρια φωτια για 4 ωρες περιπου. Μετα το περας της πρωτης ωρας, μπορουμε να ψιλοκοψουμε το ποδαρακι, χωρις να αφαιρεσουμε τα κοκκαλα, και συνεχιζουμε το βρασιμο.
Προσθετουμε μισο κουταλι σουπας αλατι.
Σερβιρεται ζεστος, ριχνοντας μεσα μια με δυο κουταλιες σουπας σκορδοστουμπι και λιγο τσιλι, ή την αποξηραμενη πιπερια, καθως και λιγο μαυρο πιπερι.
[b]Λίγα μυστικά ακόμα[/b]
Ενδιαμεσα ισως χρειαστει να προσθεσουμε κι αλλο νερο.
Χρειαζεται τουλαχιστον 4 ωρες βρασιμο.
Για να μην μυριζει το σπιτι, μπορουμε να βαλουμε επανω στην κατσαρολα μια πετσετα βρεμενη με ξυδι
Καποιοι βαζουν μεσα ενα μηλο (με τη φλουδα) και οταν αυτο ξεφλουδισει, τοτε ειναι ετοιμος (βρασμενος ο πατσας)
Δεν το συνιστω, γιατι αλλαζει η γευση και το χρωμα.
[u][b]Πατσάς ποδαράκι[/b][/u] :headbang3: :headbang3: :headbang3:
[b]Τι χρειαζόμαστε:[/b]
Χοιρινη κοιλια
Χοιρινο ποδι
Νερο
2 μπουκαλια Ξυδι
Σκορδο (ολοκληρο)
Τσιλι ή αποξηραμενη καυτερη πιπερια
Αλατι
Πιπερι
[b]Πως το κάνουμε:[/b]
Τεμαχιζουμε την χοιρινη κοιλια σε μικρα κομματια και χαραζουμε οσο μπορουμε το ποδι.
Σε μια μεγαλη λεκανη με νερο τα ξεπλενουμε και αφου τα στραγγιξουμε, γεμιζουμε παλι με νερο και αδειαζουμε ενα μπουκαλι ξυδι, αφηνοντας τα μεσα να μουλιασουν μιση με μια ωρα.
Σε ενα βαζακι βαζουμε μεσα σκελιδες σκορδου τις οποιες εχουμε πατησει με το πλαι του μαχαιριου. Το γεμιζουμε με ξυδι και κλεινουμε το καπακι. (Αυτο ειναι το λεγομενο σκορδοστουμπι)
Σε μια μεγαλη κατσαρολα βραζουμε νερο και βαζουμε μεσα τον πατσα μαζι με το ποδι, να παρουν μια βραση. Αφαιρουμε το νερο, και ξαναγεμιζουμε με φρεσκο ζεστο νερο το υλικο μας.
Βραζουμε σε μετρια φωτια για 4 ωρες περιπου. Μετα το περας της πρωτης ωρας, μπορουμε να ψιλοκοψουμε το ποδαρακι, χωρις να αφαιρεσουμε τα κοκκαλα, και συνεχιζουμε το βρασιμο.
Προσθετουμε μισο κουταλι σουπας αλατι.
Σερβιρεται ζεστος, ριχνοντας μεσα μια με δυο κουταλιες σουπας σκορδοστουμπι και λιγο τσιλι, ή την αποξηραμενη πιπερια, καθως και λιγο μαυρο πιπερι.
[b]Λίγα μυστικά ακόμα[/b]
Ενδιαμεσα ισως χρειαστει να προσθεσουμε κι αλλο νερο.
Χρειαζεται τουλαχιστον 4 ωρες βρασιμο.
Για να μην μυριζει το σπιτι, μπορουμε να βαλουμε επανω στην κατσαρολα μια πετσετα βρεμενη με ξυδι
Καποιοι βαζουν μεσα ενα μηλο (με τη φλουδα) και οταν αυτο ξεφλουδισει, τοτε ειναι ετοιμος (βρασμενος ο πατσας)
Δεν το συνιστω, γιατι αλλαζει η γευση και το χρωμα.
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Μηνύματα
- 9.010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Ειμαστε Tag Team με τον Κοσμα...και μετα απο τοσα χρονια που μπαινοβγαινω ακομα να μαθω γμτ
καλα που με επαναφερεις στην πραγματικοτητα με αυτες τις θανατηφορες ατακες....
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Μηνύματα
- 9.010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Καλα παω Φ104 που βγαζει και μεζε... θα το κλεισεις το καρβουνιαρικο σου μ'αυτα που κανεις...Νομίζω πως μπέρδεψες τα μαγαζιά
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Μηνύματα
- 9.010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Θα ειναι και ο ιπταμενος μαζι σου;Χαιρετω σας...Παω να θαυμασω το φεγγαρι παραλιακως