pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μην αυθαδιαζεις...το expendables ηταν ωραιο παντως ,ειχε πλακαΆει παράτα μας μωρέ.
μην αυθαδιαζεις...το expendables ηταν ωραιο παντως ,ειχε πλακαΆει παράτα μας μωρέ.
Εννοείς βουνά έ;ντουβάρια αμφότερα;)
Παιδια ενας φιλος μου πηνει <4> ρετσινες την ημερα.. Καθε μερα!! εδω και χρονια..!! Και καμια φορα φτανει τις <5>.. 7 μερες την εβδομαδα 365 μερες το χρονο.. Σαν ανθρωπος ειναι εκ φυσης του χαλαρος.. Τεσπα ο καθενας εχει τα προβληματα του.. Αυτος ο φιλος μου θεωρειτε αλκολικος??
Οχι.Παιδια ενας φιλος μου πηνει <4> ρετσινες την ημερα.. Καθε μερα!! εδω και χρονια..!! Και καμια φορα φτανει τις <5>.. 7 μερες την εβδομαδα 365 μερες το χρονο.. Σαν ανθρωπος ειναι εκ φυσης του χαλαρος.. Τεσπα ο καθενας εχει τα προβληματα του.. Αυτος ο φιλος μου θεωρειτε αλκολικος??
ξεκιναει στις 12 με 2.. το μεσημερι πηνει 2 ρετσινες.. Και μετα πηνει στις 7-9 το απογευμα αλες 2.. Μετα απο εκει και περα αν τον κερασει καποιος μπορει να πιει και αλλες 2 πχ.πέσ του να μην πιεί για μιά μερα ,και θα δεί !
an ξεκινάει απ το πρωί ....είναι σίγουρα ;)
Αφου ξέρεις ότι ο γιατρός δεν με αφήνει να πίνω.gia Μπύρα ή ούζο?![]()
![]()
![]()
σουμάδα ή καφέ ?Αφου ξέρεις ότι ο γιατρός δεν με αφήνει να πίνω.![]()
Το βού όσο θεςσουμάδα ή καφέ ?![]()
![]()
ξεκιναει στις 12 με 2.. το μεσημερι πηνει 2 ρετσινες.. Και μετα πηνει στις 7-9 το απογευμα αλες 2.. Μετα απο εκει και περα αν τον κερασει καποιος μπορει να πιει και αλλες 2 πχ.
οκ:S ,.....μην σε στεναχωρούμε τώρα ;)
Α... να μια ερώτηση!
Το bou παίρνει τίποτα ποσοστά από τις διαφημίσεις στούντιο που έχει αναρτημένες στα πλάγια;