mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
μουνιτσα ποιους αντιπαθεις?
βασικα κανεναν...
μουνιτσα ποιους αντιπαθεις?
οι ελλεηνιδες μισουν τον εαυτο τους μαν ;)μουνιτσα ποιους αντιπαθεις?
Κανεις οτι δε καταλαβαινεις ε;MMA? αμα βαρας κανενα αντιπαθητικο (εχω μια προχειρη λιστα να σου δωσω) σιγουρα θα το απολαμβανω
Κανεις οτι δε καταλαβαινεις ε;
Με καβλωνεις που μου το παιζεις αθωα...
ειμαι ξινη ελλεηνιδα μη μου κολλας
2-2 τις κατσαρολες τους προτιμαει ;)
Τους λαχανοντολμάδες, τους προτιμάτε καπαμά, ή αυγολέμονο;
Θα βαραω χαμω σαν χταποδι... μεχρι να μου μαλακωσεις...ειμαι ξινη ελλεηνιδα μη μου κολλας
οι ελλεηνιδες μισουν τον εαυτο τους μαν ;)
2-2 τις κατσαρολες τους προτιμαει ;)
Θα βαραω χαμω σαν χταποδι... μεχρι να μου μαλακωσεις...
Αρχίδια εξυπηρετικό είναι.... όλα τα θέματα χάνονται στο μπουρδέλο σας γενικά πώς βρίσκεις θέματα στο κωλο site σας;;;Έχουμε στο κόσμο τέτοιο θέμα κι είναι πολύ εξυπηρετικό προκειμένου να μην ανοίγονται δεκάδες θέματα για γενικές απορίες που έχουμε.
Οκ μάλλον άπατο θα πάει, αλλά ντάξει απλά θα ζητήσω να το σβήσουν για να μην έχω αποτυχημένο θρεντ στο cv μου.
Απορία λοιπόν.
Έχετε πάει στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ ΟΑΚΑ?
Θέλω να πάω στο cirque du soleil, Alegria, αλλά τα οικονομικά είναι κάτι παραπάνω από πεθαμένα. Αν πάω στις μωβ θέσεις που είναι οι πιο φτηνές, αλλά ένα 36άρι το έχουν :'( θα βλέπω τίποτα λέτε ή τζάμπα θα πάνε κι αυτά τα λεφτάκια?
Τους λαχανοντολμάδες, τους προτιμάτε καπαμά, ή αυγολέμονο;
Απορία λοιπόν.
Θέλω να πάω στο cirque du soleil, Alegria, αλλά τα οικονομικά είναι κάτι παραπάνω από πεθαμένα. Αν πάω στις μωβ θέσεις που είναι οι πιο φτηνές, αλλά ένα 36άρι το έχουν :'( θα βλέπω τίποτα λέτε ή τζάμπα θα πάνε κι αυτά τα λεφτάκια?
24άρες ή 36άρες χαμηλές;
Θα βαράτε μόνος σας χάμω για να μαλακώσει η Μουναρίτα;
Εντάξει... Μου έχουν εξομολογηθεί αρκετά βίτσια, αλλά πάντα υπάρχουν κάποια που με εκπλήσουν.
ανηκει η μουνιτσα στις ελλεεινιδες?
αποκλειεται http://lh5.ggpht.com/ivanandrei09/SIVJGU1i7kI/AAAAAAAAGIg/DmGpQw3GLQc/s144/negarivo_no_emoticon_no_18_[URL unfurl="true"]www.trucoslive.com.gif[/img[/URL]]
[/quote]
κοροϊδευεις σιχαμενε? :birdman:
[QUOTE="sferdeklos, post: 4022766"]
Θα βαραω χαμω σαν χταποδι... μεχρι να μου μαλακωσεις...
[/quote]
το μουνι και το χταποδι οσο το χτυπας απλωνει
επισης ο κωλος ειναι το μουνι του μελλοντος
και τελος αν δε μπαζωσεις δε χτιζεις...
Έχουμε στο κόσμο τέτοιο θέμα κι είναι πολύ εξυπηρετικό προκειμένου να μην ανοίγονται δεκάδες θέματα για γενικές απορίες που έχουμε.
Οκ μάλλον άπατο θα πάει, αλλά ντάξει απλά θα ζητήσω να το σβήσουν για να μην έχω αποτυχημένο θρεντ στο cv μου.
Απορία λοιπόν.
Αρχίδια εξυπηρετικό είναι.... όλα τα θέματα χάνονται στο μπουρδέλο σας γενικά πώς βρίσκεις θέματα στο κωλο site σας;;;
Δεν έχω καταλάβει!!!
Πάρε ιπποδρομικά κιάλια, μόνο έτσι θα έχει νόημα το event. Από τα πέταλα στο συγκεκριμένο γήπεδο δεν βλέπεις τίποτα.